Oplysninger

Puls & Coast Kids Varde

Kræmmergade 12, 6800 Varde

Puls & Coast Kids Varde

Er du på udkig efter et bredt udvalg af børne- og ungdomstøj, er det oplagt at besøge Coast Kids i Varde. I butikken finder du brands fra Tommy Hilfiger til Name it, og der er med andre ord noget for enhver smag, anledning og pengepung.

Nyfødt baby eller hip teenager?
Coast Kids er delt op i to afdelinger. Den ene afdeling byder på et stort udvalg af børnetøj i alderen 0-7 år, og det er altså her, du skal kigge, hvis du leder efter tøj til den nyfødte baby, børnehavebarnet og det tidlige skolebarn. I Coast Kids anden afdeling finder du tøj til børn og unge i alderen 8-16 år, og her er altså både tøj til det unge skolebarn og den hippe og bevidste teenager.

Bredt udvalg og professionel vejledning
Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Hummel, Firstgrade, Lego Wear og Name It – det er bare nogle af de lækre og alsidige mærker, du finder host Coast Kids i Varde. Har du brug for vejledning eller hjælp, skal du endelige tage fat i butikkens veluddannede personale, der alle har stor erfaring med børne- og ungdomstøj.

Den nyfødte baby, den hippe teenager eller barnet midt imellem. Coast Kids i Varde byder på et bredt udvalg af børne- og ungdomstøj.

Shopping
Tøj & tilbehør