Tilbage til søgning

Cold Hawaii Klitmøller

Ørhagevej 152
7700 Thisted

Cold Hawaii Klitmøller

kategorier: Vandsport Seværdighed Adrenalin kick
Udendørs

Surfing, saltvand og fænomenale vindforhold. Det er bare nogle af de ord, der beskriver kyststrækningen ud for Klitmøller. Byen var engang kendt for sin handel med skuder, men trækker i dag tusindvis af surfentusiaster til fra både ind- og udland, der kommer til området for at opleve de mere end 29 gode surfspots.

Fænomenale vindforhold
Cold Hawaii. Det bliver kyststrækningen kaldt, og det er faktisk ikke så mærkeligt. Vindforholdene i området kan nemlig sammenlignes med dem, man finder på Hawaii, og det trækker rigtig mange surfere til – både professionelle og nybegyndere. Området afholder også flere stævner. Blandt andet har de afholdt stævnet Cold Hawaii PWA World Cup hvert år siden 2010. Her dyster 32 af verdens bedste surfere, og er du bare lidt interesseret i denne sportsgren, skal du skrive stævnet bag øret og tage at komme afsted.

En helt særlig atmosfære
Det er ikke kun de høje bølger og fænomenale vindforhold, der har gjort Cold Hawaii både lands- og verdenskendt. Det er også områdets særlige atmosfære, som ikke helt kan sammenlignes med noget andet, men er en god blanding af hip afslappethed og nordjysk fiskersamfund. Det skal opleves for helt at kunne forstå det.

Du behøver ikke at være entusiast for at besøge området. Mange nybegyndere kaster sig ud i bølgerne for første gang her, mens andre bare nyder Vesterhavet inde fra stranden eller går på opdagelse i de omkringliggende byer. Har du ikke besøgt Cold Hawaii endnu, er du gået glip af noget. Området er et af Danmarks mest stemningsfulde.

Sommerhuse nær Cold Hawaii Klitmøller