Oplysninger

Livingshop

Toldbodvej 4C, 6857 Blåvand

Billeder

Livingshop

Livingshop henvender sig til dig, der sætter pris på boligindretning. I forretningen finder du alt fra designermøbler, belysning, brugskunst og dekoration til hjemmet, og du vil både blive mødt af alt fra smukke designklassikere til nyere og mere opsigtsvækkende designs. 

Opdater hjemmet
Er du på udkig efter en lille ting, der kan være med til at opdatere bogreolen, en smuk plante til vindueskarmen eller måske et par klassiske spisebordsstole – hos Livingshop i Blåvand finder du det hele. Personalet hos Livingshop har et godt øje for boligindretning og vil hellere end gerne vejlede dig, hvis du har spørgsmål til varerne eller brug for hjælp.

Bliv inspireret
Har du brug for inspiration til nye valg i boligen, farvesammensætninger eller noget helt tredje? Livingshop er en af de butikker, hvor man ikke nødvendigvis behøver at have et køb for øje for at få noget ud af besøget. Butikken fungerer med sin lækre og gennemtænkte indretning som inspiration i sig selv.

Om du er på udkig efter inspiration til boligen, eller har et smukt designmøbel, en lampe eller måske noget særligt brugskunst for øje, så er Livingshop i Blåvand et besøg værd.

Shopping
Bolig & indretning