Tilbage til søgning

Hvide Sande Sydstrand

Hvide Sande Sydstrand
6960 Hvide Sande

Hvide Sande Sydstrand

kategorier: Strand Vandretur Hotspots
Udendørs

Ved turistbyen Hvide Sande ligger den ideelle strand for hele familien, nemlig Hvide Sande Syd Strand. Det fantastiske ved netop denne strand er kombinationen mellem den brede, hvide sandstrand og det brusende Vesterhav, og at alt dette er omringet af de naturskønne klitter. Dette blev æret i 2010, hvor stranden blev kåret til ”Danmarks bedste badestrand”. Ved stranden er der et godt terræn, og det er derfor nemt at bevæge sig helt ned til havet, også på hjul. Stranden kan benyttes året rundt med mulighed for at bade i de varme måneder og lange gåture i det blæsende vejr i de køligere måneder. 

Aktiviteter

Ved stranden i Hvide Sande findes der spændende aktiviteter for hele familien. Der kan som sagt bades i vandet. Man skal dog her være opmærksom på understrømmen og de brusende bølger. På grund af dette er der livreddere til stede på stranden i sommermånederne - mere præcist fra d. 21 juni til d. 17. august.

En anden populær aktivitet ved Hvide Sande Strand er drageflyvning. Her er omgivelserne og det blæsende vejr i Vestjylland nemlig perfekt til denne aktivitet. Ved stranden er der også gode muligheder for at lede efter opskyllet rav. Dette er ideelt at gøre, hvis der har været en voldsom blæst eller bedst af alt en storm. Efter en dag ved stranden kan der nydes en is ved de nærliggende iskiosker eller et måltid på en af de mange restauranter i den velbesøgte by. 

Sommerhuse nær Hvide Sande Sydstrand