Oplysninger

Hvide Sande Sydstrand

Hvide Sande Sydstrand, 6960 Hvide Sande

Billeder

Hvide Sande Sydstrand

Ved turistbyen Hvide Sande ligger Hvide Sande Sydstrand - den ideelle strand for hele familien. Det fantastiske ved netop denne strand er kombinationen mellem den brede, hvide sandstrand og det brusende Vesterhav, og at alt dette er omringet af de naturskønne klitter. Stranden blev i 2010 kåret til ”Danmarks bedste badestrand”.

Hvide Sande Sydstrand indbyder til aktiviteter for hele familien. Her kan I både gå lange ture, lege i sandet og bade. I skal dog være opmærksomme på understrømmen og de brusende bølger. På grund af dette er der livreddere til stede på stranden i sommermånederne - mere præcist fra d. 21 juni til d. 17. august.

En anden populær aktivitet ved Hvide Sande Sydstrand er drageflyvning. Her er omgivelserne og det blæsende vejr i Vestjylland nemlig perfekt til denne aktivitet. Ved stranden er der også gode muligheder for at lede efter opskyllet rav. Dette er ideelt at gøre lige efter en god omgang kraftig blæst.

Efter en dag ved stranden kan der nydes en is ved de nærliggende iskiosker eller et måltid på en af de mange restauranter i den velbesøgte by. 

Natur
Vandretur, Hotspots, Strand