Oplysninger

Vissenbjerg Storkro

Søndersøvej 30 , 5492 Vissenbjerg

Billeder

Vissenbjerg Storkro

I den hyggelige landsby Vissenbjerg finder du Vissenbjerg Storkro, der er en oplagt base for dig, der besøger Fyn. Om du besøger hotellet for at slappe af, spille golf eller nyde kærligheden, så vil vores imødekommende personale gøre deres bedste for, at du får et mindeværdigt besøg. 

Et naturskønt område
Vissenbjerg Storkro er fra alle sider omkranset af grønne områder, og det i sig selv vil hurtigt få dig til at slappe af. Hvis du er frisk på en vandretur i et kuperet landskab, skal du tage at vandre op til det punkt, der i lokalområdet bliver kaldt for Afgrunden. Det er et af Fyns højeste punkter, og det giver næsten et sus i maven, når man står højt oppe i alt det grønne og kigger ned i det, der mest af alt minder om en afgrund. Hvis du vil have endnu mere sus i maven, kan du altid besøge Terrariet Vissenbjerg. Bliver afgrunde og reptiler lidt for meget af det gode, er det også oplagt at tage en dagstur til Odense, hvor du har mulighed for at besøge H.C. Andersens Hus og shoppe lidt nyt til garderoben. Tilbage på hotellet kan det anbefales at besøge Storkroens egen restaurant, der laver dejlig mad bestående af friske råvarer. Efterfølgende kan du i hotellets opholdsrum passende udfordre din rejseledsager i alt fra dart til bordfodbold.

Let at komme til og fra
Hvis du leder efter lokaler til et kursus, møde eller en fest, og det skal være let at komme til og fra, så er Vissenbjerg Storkro med sin centrale placering midt i Danmark og tæt på E20 et oplagt valg. At hotellet ligger i naturskønne omgivelser og har et godt køkken er bare et ekstra plus. 

Hos Vissenbjerg Storkro glæder vi os til at give dig en god oplevelse. Vi ses!

Overnatning
Restaurant, Hotel, Kro