Oplysninger

Hotel Norden

Storegade 55 , 6100 Haderslev

Billeder

Hotel Norden

I Haderslev ligger det 3-stjernede Hotel Norden, der med sin centrale placering midt i byen og sit smilende personale danner den perfekte base for dit besøg i Sønderjylland. Leder du efter overnatning til kæresteferien eller lokaler til en større fest eller et kursus, så er Hotel Norden et godt valg. 

Swimmingpool
Hotel Norden ligger placeret i Haderslevs midtby. Fra hotellet har du udsigt til Haderslev Domkirke, og du er også tæt på Haderslevs gode udvalg af forretninger, der uden tvivl vil få dig til at drømme om tilføjelser til garderoben. Hotellet ligger desuden ned til sø- og parkområdet Haderslev Dampark, der med sine stisystemer rundt om søen indbyder til hyggelige gåture med gode samtaler. Tilbage på hotellet kan du slappe af på dit velindrettede værelse, og når sulten melder sig, kan du besøge hotellets restaurant, der tilbyder frokost- og aftenmenu samt buffet. Restaurantens fokus er på friske og lokale råvarer, der følger årstiderne. Efter middagen kan du slappe af i hotellets loungeområde eller tage en drink i baren. Hvis du trænger til at få rørt dig, kan du svømme et par baner i hotellets store swimmingpool. 

Plads til store selskaber
Hotel Norden er også et oplagt valg, hvis du leder efter lokaler til et kursus, møde eller en fest. Hotellet har lokaler med plads til mellem 170 og 350 deltagere og har desuden flere mindre grupperum. Det veluddannede personale sørger for, at dagen kommer til at forløbe, som du ønsker det.

Om du besøger os i forbindelse med ferie, arbejde eller fest, så glæder vi os til at byde dig velkommen og biddrage til et behageligt besøg. Vi ses!

Overnatning
Restaurant, Hotel