Oplysninger

Hotel Juelsminde Strand

Vejlevej 3 , 7130 Juelsminde

Billeder

Hotel Juelsminde Strand

Ikke langt fra Vejle finder du Hotel Juelsminde Strand, der med sin korte afstand til Kattegat og sit smilende personale er et naturligt valg, om du så leder efter overnatning til ferien eller lokaler til festen. 

3-stjernet hotel
Det 3-stjernede hotel har 70 velindrettede værelser, der fungerer som den optimale base for dit besøg i Sydøstjylland. Hotellet ligger i Juelsminde, en hyggelig gammel havneby, og er omgivet af Tofteskoven. Mange af værelserne har desuden kig til Kattegat. Hotellet kan også tilbyde sauna og fitnessområde, og du har også mulighed for at afprøve dine bordtennis- og billardtalenter. Mindre børn vil også sætte pris på hotellets legeplads. Hvis du har lyst til at udforske området, kan du tage den 7,5 kilometer lange gåtur rundt om Nordborg Sø eller få en is på Lystbådehavnen. Når sulten melder sig, kan du besøge Hotel Juelsminde Strands egen restaurant, der byder på nytænkende gastronomiske lækkerier med udgangspunkt i klassiske danske retter. 

Selskaber
Hvis du leder efter lokaler til konferencen, mødet eller festen, kan Hotel Juelsminde Strand tilbyde en sal med plads til op til 180 personer samt mødelokaler og mindre grupperum. Hotellets professionelle personale gør altid sit ypperste for, at du ikke skal bekymre dig om andet end dine kolleger og gæster.

Hos Hotel Juelsminde Strand glæder vi os til at gøre dit besøg til en oplevelse. Vi ses!

Overnatning
Restaurant, Hotel