Oplysninger

Hotel Ansgar

Skolegade 36, 6700 Esbjerg

Billeder

Hotel Ansgar

I centrum af Esbjerg finder I skønne Hotel Ansgar. Det mere end 100 år gamle hotel vil med sin sjæl, charme og hjemlige atmosfære garanteret give jer et uforglemmeligt besøg. Hvad enten I besøger hotellet i forbindelse med arbejde eller ferie, kan I være sikre på en god oplevelse. 

Faciliteter
Hotel Ansgar byder på 51 nyistandsatte værelser – alle med gratis internet og kaffe/te-sæt. 
På hotellet finder I også en hyggelig lounge med TV samt aviser og spil. Og skulle I få brug for hjælp eller vejledning under jeres ophold, kan I benytte jer af den døgnbemandede reception. 

Omegn og udflugter
Hotel Ansgar ligger midt i Esbjerg City – kun få minutters gang fra byens mange spændende butikker, caféer og restauranter. Der er også flere spændende museer indenfor gåafstand af hotellet. Kun fra minutters kørsel fra hotellet finder I Vesterhavet – det perfekte sted til en frisk gåtur, eller, når vejret tillader det, en tur i bølgen blå. 

Er I klar på lidt længere ture, kan det blandt andet anbefales at besøge Nordens ældste by Ribe, smukke Fanø, det imponerende Vadehav og meget mere. Vi er klar med gode råd og glæder os til at byde jer velkommen til Hotel Ansgar. 

Overnatning
Hotel