Oplysninger

HOLMSLAND, Ringkøbing

Nygade 15, 6950 Ringkøbing

Billeder

HOLMSLAND, Ringkøbing

Kom ind i HOLMSLAND og få en hyggelig shopping-oplevelse. Tag jer tid til at opdage hvad der gemmer sig om det næste hjørne eller i den næste kasse. I vil finde brugskunst, hobbyvarer, legetøj, vestjyske delikatesser og lidt økologi til den søde tand.  Alt sammen omhyggeligt udvalgt så det passer til den vestjyske sans for æstetik, fornuft og fornøjelse. 

Forkælelse
HOLMSLAND byder på forkælelse og hygge for hele familien. Her kan du finde den lille gave til barnebarnet, lækkert bomuldsgarn til bedste, sjove og inspirerende citatskilte til mor og en specialøl til far. Vi har masser af inspiration til familiehygge med spil eller kreative sysler, så selv en regnvejrsdag bliver noget I husker.
Skal du give en gave har du mulighed for at købe vores færdigpakkede gavekasser eller lade dig inspirere til at sammensætte netop de ting som vil vække glæde hos dem du holder af. 

HOLMSLAND tilbyder også en maritim afdeling som kan bidrage til indretningen i sommerhuset, samt masser af souvenirs som tiltaler turister fra nær og fjern. 

• Vi har gode ting til fornuftige priser.

Du finder HOLMSLAND på Nygade i Ringkøbing.

Shopping
Bolig & indretning, Legetøjsbutik, Hobbyforretning