Oplysninger

Glad Zoo

Gl. Møllevej 1A, 6660 Lintrup

Billeder

Glad Zoo

Glad Zoo i Lintrup ved Ribe er en dyrepark for hele familien, hvor I kan komme tæt på omkring 80 forskellige dyrearter. Her kan I (i højsæsonen) opleve fugleshow med rovfugle, et tropehus med slanger og edderkopper, ”klappezoo” og sommerfuglehave. Besøg også aberne, kænguruerne, lamaerne og de asiatiske vildhunde.

De engagerede medarbejdere fortæller jer gerne om dyrene og ikke mindst parken. Der er daglige speaks om dyrene, hvor dyrepasserne deler ud af deres store viden.  

I Glad Zoo finder I store legepladser og overdækkede spisepladser, hvor I kan nyde jeres madpakke. I kan også købe mad og drikke i zooens kiosk og grill.

Til grupper, firmaarrangementer og lignende tilbyder Glad Zoo blandt andet rundvisninger, rovfugleopvisning, foredrag og kurser samt mulighed for at holde aftenåbent for lukkede arrangementer.

Glad Zoo er en virksomhed under Glad Fonden. Med en stab af dyrepassere og assistenter med og uden handicap, drives en zoologisk have, hvor den personlige formidling er helt central, og hvor de besøgende kommer tættere på dyrene.

 

Familie
Børneaktivitet, Zoologisk Have