Oplysninger

Feriecenter Krøyer´s Gl Skagen – Danland i Skagen

Skagensvej 47, 9982 Ålbæk

Feriecenter Krøyer´s Gl Skagen – Danland i Skagen

Danlands centre udgør alle en vidunderlig ramme om badeferie i Danmark. Der lægges op til gå-/badeture ved stranden, hyggelige stunder i de fine lejligheder, familieturneringer i minigolf eller bordtennis og naturligvis skønne timer i badelandet/swimmingpoolen. Her har du en eminent mulighed for kvalitetstid med dem, du holder af.

Feriecenter Krøyer´s Gl Skagen byder på lyse og yderst velindrettede ferielejligheder. Det omkringliggende område er særdeles naturskønt, og du er kun få hundrede meter fra klitter, strand og det brusende hav. Det er en oplagt mulighed at tage til Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat slår sammen. Her oplever man det lys, der gennem årene har trukket landets helt store kunstnere til byen. Skagen byder på hyggelige gader, spændende museer, fine butikker og lækre restauranter. 

Faciliteter
Indendørs findes en swimmingpool, spa og sauna, hvorfor der er rig mulighed for afslapning og en frisk svømmetur. Der er naturligvis gratis Wi-Fi. 

Udendørs er der grill og terrasser. 

Tryghed
Det er både let og trygt at bestille og bo på Danland. Inkluderet i alle priser er nemlig Danlands Tryghedsforsikring, som bl.a. dækker 24 timers lægevagt og kompensation ved sygdom.

Rabat på lokale attraktioner
Danlands rabathæfte giver mulighed for rabatter på entrépriser til en bred vifte af landets bedste attraktioner heriblandt Aros, Legoland, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

Vi glæder os til at se dig!

Overnatning
Feriecenter