Oplysninger

DCU-Camping Ålbæk Strand

Jerupvej 19, 9982 Ålbæk

Billeder

DCU-Camping Ålbæk Strand

Med både hyggelige Skagen og resten af naturskønne Nordjylland rundt om hele campingpladsen er der basis for en skøn campingferie.
Campingpladsen ligger lige ud til skøn strand med frisk havvand, men på selve pladsen findes også Danmarks første natursvømmesø på 200 m2. 
 
Faciliteter
Pladsen tilbyder en 200 m2 svømmesø, som er fri for klor og andre kemikalier. Søen er inddelt i en børnesektion, en lavvandsdel og en dybvandsdel. Derudover findes en sauna, et vildmarksbad, legepladser, hoppepuder, boldbane, mooncars, petanquebane, minigolf, bordtennis og bordfodbold, gode badefaciliteter og et stort fællesrum. Tilknyttet pladsen er et velassorteret minimarked, hvor der sælges frisk brød hver morgen. Campingpladsen afholder desuden mange fælles arrangementer såsom bålhygge, snobrød ved stranden hver torsdag, fælles grill og skattejagt for børnene. 
 
Udflugtsmuligheder
Campingpladsen ligger optimalt i forhold til ferieoplevelser på toppen af Danmark. Her kan I opleve både Skagen by, Grenen, Råbjerg Mile, Den tilsandede kirke, Ørnereservatet, Hvide Klit-golfbane og Løkken. 
Lige uden for døren findes afmærkede vandrestier. Der er også cykelsti i både nord- og sydgående retning, hvor I kan cykle de knap 20 km til Skagen. Der er meget kort afstand ind til Ålbæk, som gemmer på flere gode spisesteder, fine forretninger og gode indkøbsmuligheder. På havnen i Ålbæk kan I om morgenen se fiskerne lande deres fangst, eller I kan selv prøve kræfter med at fiske fra molen. Der er ligeledes gåafstand til Farm Fun, som er en dyrepark og legeland for hele familien. 
 
Overnatning
Pladsen har ca 300 campingpladser og et fint område til teltpladser. Kommer I ikke i egen campingvogn har pladsen ligeledes 5 hytter til udlejning
 
Overnatning
Campingplads