Oplysninger

Fårup Sommerland

Pirupvejen 147, 9492 Blokhus

Billeder

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Tæt på Blokhus, stranden og alligevel helt ude i skoven finder man forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

Nyhed i 2017 - Hvirvelvinden
Fårups nyeste forlystelse er Hvirvelvinden, som for første gang tager modige gæster med på en halsbrækkende svingtur i sæson 2017. I Hvirvelvinden bliver man kastet op og ned fra 19 meters højde, samtidig med at man roterer rundt. Det er en tur for de største vovehalse - og klart en af de vildeste forlystelser i Fårup nogensinde! 

Fart, sjov og hygge for både store og små
Skoven byder på oplevelser for hele familien. De yngre kan fx snuppe en tur i ”Den røde baron”, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskine. Én anden af børnenes favoritter i Fårup er Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone, og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane?  Fårup er meget mere end sjove rutsjebaner. Man kan også boltre sig med fx hesteridning, kanofart, skydning, hoppepuder, talrige trampoliner, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads. Og så er Fårup fremfor alt hygge og ægte skovstemning! 

Danmarks største vandland

I Fårup finder man også Danmarks største opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan plaske i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen. Man kan også prøve Vandkanonen, som var verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Man starter på toppen, højt oppe, i en lille kabine. Et øjeblik efter forsvinder gulvet under fødderne, og man suser afsted i frit fald ned i et lukket rør og fortsætter i høj fart gennem to loops og slutter med et stort plask!

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan man få taget fusen på sanserne i 4D-biografen eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor glohede griller står klar – helt gratis. I Fårups restauranter kan hele familien finde sine livretter – både i den lækre buffetrestaurant og i parkens mange andre spisesteder. Er man til økologi, kan man prøve det 100 % økologiske spisested, Skovens – Økologisk spisested.

Bo midt i Danmarks sjoveste skov
Hvem drømmer ikke om, at vågne op lige midt i parken med en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken – klar til dejlige oplevelser? Fårup Sommerlands eget hotel - Hotel Fårup - er et 4-stjernet familiehotel tematiseret i ægte fårupsk skovstemning, som lægger op til hygge, leg og afslapning for hele familien.  Er man ”blot” gæst i parken, er man mere end velkommen til at slå et smut forbi hotellet og opleve den hyggelige og rolige atmosfære. Hotellets restaurant er naturligvis åben for både park- og hotelgæster. 

Oplevelser i international klasse!

Fårup er både i 2015 og 2016 kåret til den 2. bedste forlystelsespark i Europa. I 2015 har Fårups personale tilmed fået en international pris for at levere verdens 3. bedste service. Herudover er Fårup i både 2012 og 2013 kåret til at være Nordens bedste sommerland - og i 2010, 2011 og 2012 er Fårup kåret til verdens 3. bedste familiepark af det amerikanske magasin Amusement Today.


Familie
Forlystelsespark, Børneaktivitet