Oplysninger

DCU - Camping Rørvig Strand

Skærbyvej 2, 4500 Nykøbing Sj.

Billeder

DCU - Camping Rørvig Strand

DCU-Camping Rørvig Strand er en moderne, familievenlig campingplads omgivet af nåleskov og med en ideel beliggenhed kun 200 m fra en af Danmarks bedste badestrande. Området omkring pladsen er idyllisk og med rig variation mellem eng, skov, mark og strand. 
 
Faciliteter
På pladsen finder I moderne baderum, køkken, vaskemaskine, tørretumbler. fælleshus med TV-stue og en overdækket grillplads. 
Børnene har rig mulighed for at hygge sig og møde nye venner på den store legeplads med legeredskaber, hoppepuder, klatrestativ, bold- og petanquebane samt multibane og skak. 
 
Tilknyttet pladsen er også en lille kiosk med de mest nødvendige varer. 
 
Udflugtsmuligheder
Handelsbyen Nykøbing Sjælland ligger blot 2,5 km fra pladsen, og 6 km den modsatte vej ligger Rørvig med den lille færgehavn, hvorfra man kan komme til Hundested. 
Bliver I træt af at dase i klitterne ved pladsen, er Sommerland Sjælland og Anneberg-samlingerne nogle af områdets bedste udflugtsmål.
 
Overnatning
Har I ikke jeres egen campingvogn med, findes der på pladsen fem campinghytter med opholdsrum/køkken og særskilt soverum til 6 personer. Alle hytter er udstyret med køkkenservice, el-varme. køleskab og kaffemaskine. Der findes også mindre hytter til 3-4 personer. 
 
Overnatning
Campingplads