Oplysninger

Løjt Feriecenter – Danland i Løjt

Sandskærvej 580, 6200 Aabenraa

Billeder

Løjt Feriecenter – Danland i Løjt

Danlands feriecentre udgør alle en vidunderlig ramme om badeferie i Danmark. Der lægges op til gå-/badeture ved stranden, hyggelige stunder i de fine lejligheder, familieturneringer i minigolf eller bordtennis og naturligvis skønne timer i badelandet/swimmingpoolen. Her har du en eminent mulighed for kvalitetstid med dem, du holder af.

Løjt Feriecenter er en unik ramme om sønderjysk ferieidyl. Her indlogeres du i lyse og velindrettede ferieboliger og har hermed en dejlig, hyggelig og sikker base og tilligemed et glimrende udgangspunkt for omegnens attraktioner. 

Faciliteter
Løjt Feriecenter byder på en bred vifte af faciliteter og aktivitetsmuligheder. Der bydes bl.a. på udendørs swimmingpool, børnebassin, legeplads, minigolf mm. 

Visse aktiviteter er sæsonbestemte og imod betaling.  

Tryghed
Det er både let og trygt at bestille og bo på Danlands feriecentre. Inkluderet i alle priser er nemlig Danlands Tryghedsforsikring, som bl.a. dækker 24 timers lægevagt og kompensation ved sygdom.

Rabat på alskens attraktioner
Danlands rabathæfte giver mulighed for rabatter på entrépriser til en bred vifte af landets bedste attraktioner heriblandt Aros, Legoland, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

Vi glæder os til at se dig! 

Overnatning
Feriecenter