Oplysninger

Danland Agger Havn

Krik Strandvej 32, 7770 Vestervig

Danland Agger Havn

Danlands feriecentre udgør alle en vidunderlig ramme om badeferie i Danmark. Der lægges op til gå-/badeture ved stranden, hyggelige stunder i de fine lejligheder, familieturneringer i minigolf eller bordtennis og naturligvis skønne timer i badelandet/swimmingpoolen. Her har du en eminent mulighed for kvalitetstid med dem, du holder af.

Agger Havn Feriecenter byder på indbydende og lyse lejligheder, der ligger i første parket til havnen og fjorden. Byen ligger lige ved Nationalpark Thy, hvorfor Agger Havn er et ideelt udgangspunkt til alskens former for udeliv. I er med feriecentret som base tæt på muligheder for vandre-/cykelture, surfing og fiskeri. 

Faciliteter
På selve centret har I rig mulighed for at udfolde jer aktivt. Inden døre finder I naturligvis swimmingpoolen og saunaen, der er et besøg værd. Ellers kan I tage et spil bordtennis eller billard. Som gæst på centret har I desuden gratis adgang til Sydthy Svømmebad.

Udendørs byder stedet på en beachvolleybane, petanquebane, en god legeplads og en finurlig minigolfbane. 

Visse aktiviteter er mod betaling.

Tryghed
Det er både let og trygt at bestille og bo på Danlands feriecentre. Inkluderet i alle priser er nemlig Danlands Tryghedsforsikring, som bl.a. dækker 24 timers lægevagt og kompensation ved sygdom.

Rabat på alskens attraktioner
Danlands rabathæfte giver mulighed for rabatter på entrépriser til en bred vifte af landets bedste attraktioner heriblandt Aros, Leoland, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

Vi glæder os til at se dig! 

Overnatning
Feriecenter