Tilbage til søgning

Bryggen Vaffelhus

Bryggen 18
6893 Hemmet

Bryggen Vaffelhus

kategorier: Is- og vaffelboder Café Restaurant
Indendørs Udendørs

Skønt og unikt beliggende på Bork Havn, finder man Bryggen Vaffelhus. Vi er kendte for vores lækre hjemmebagte vafler og hjemmelavede skum til den lækre flødeis fra Frisko, hvor du kan vælge imellem et væld af forskellige slags, hele 29 varianter Inkl. laktosefri is. Vi kan også tilbyde glutenfri vafler. Udover vores lækre is, tilbyder vi varme retter, øl, vand, milkshake og slushice. 

Såfremt vejret tillader det, er det oplagt at nyde solen, den vidunderlige havneudsigt og din servering på vores tilhørende, overdækkede terrasse. I og omkring Bryggen Vaffelhus emmer det af højt humør og havnestemning, hvilket afspejles i den hyggelige atmosfære med lystbåde og den smukke udsigt.

Bryggen Vaffelhus har et bredt udvalg af slik og chips i vores lille hyggelige slikbutik, som støder op til isbutikken. Her finder man også et mindre udvalg af brugskunst, så mangler du en souvenir, eller en flot pyntegenstand til hjemmet, så kig ind i butikken.

Hvad enten du kommer for is, kaffe og kage, varm kakao eller et måltid mad vil du altid blive betjent af et imødekommende, smilende og serviceminded personale, der sætter god service i højsædet. Dét kombineret med de billige priser og den dejlige atmosfære sikrer en god kundeoplevelse. 

Vi ses på Bryggen Vaffelhus!

Skriv en besked til Bryggen Vaffelhus