Oplysninger

Bryggen Vaffelhus

Bryggen 18, 6893 Hemmet

Billeder

Bryggen Vaffelhus

Skønt og unikt beliggende på Bork Havn finder I Bryggen Vaffelhus. Vaffelhuset er kendt for deres lækre hjemmebagte vafler og hjemmelavede skum til den lækre flødeis fra Frisko. I kan vælge imellem et væld af forskellige slags - hele 29 varianter inkl. laktosefri is. Vaffelhuset tilbyder også glutenfri vafler. Udover lækre is kan I også købe varme retter, øl, vand, milkshake og slushice. 

Såfremt vejret tillader det, er det oplagt at nyde solen, den vidunderlige havneudsigt og jeres servering på den overdækkede terrasse. I og omkring Bryggen Vaffelhus emmer det af højt humør og havnestemning, hvilket afspejles i den hyggelige atmosfære med lystbåde og den smukke udsigt.

Bryggen Vaffelhus har et bredt udvalg af slik og chips i den lille hyggelige slikbutik, som støder op til isbutikken. Her finder I også et mindre udvalg af brugskunst, så mangler I en souvenir eller en flot pyntegenstand til hjemmet, så kig ind i butikken.

Hvad enten I kommer for is, kaffe og kage, varm kakao eller et måltid mad, vil I altid blive betjent af et imødekommende, smilende og serviceminded personale, der sætter god service i højsædet. Dét kombineret med de billige priser og den dejlige atmosfære sikrer en god kundeoplevelse. 

Vi ses på Bryggen Vaffelhus!

Spisesteder
Café, Is- og vaffelboder, Restaurant