Tilbage til søgning

Blåvand Autoservice & Shell Tankstation

Blåvandvej 25
6857 Blåvand

Blåvand Autoservice & Shell Tankstation

kategorier: Båd & bil Tankstation
Indendørs

Skal bilen tankes eller vaskes? Eller leder du efter en dygtig mekaniker? Blåvand Autoservice og Shell ligger i hjertet af Blåvand og byder både på mekanikere, der kan deres kram, og fornuftige priser.

Godt håndværk og kvalitet
Hos Blåvand Autoservice står de altid klar til at servicere din bil. De klarer alt fra dæk og problemer med aircondition til service og større reparationer. Du kan forvente godt håndværk og kvalitet, når du afleverer din bil hos Blåvands lokale autoværksted. Du er desuden altid velkommen til at komme ind til et uforpligtende tilbud, og skulle reparationen blive dyrere end forventet, bliver du selvfølgelig altid kontaktet, så du har mulighed for at give grønt lys. Skulle du få brug for vejhjælp, er Blåvand Autoservice også en god (og hurtig) ven i nøden.

Tankstation og bilvask
Med sin centrale placering i Blåvand og sine fornuftige priser er Blåvand Autoservice og Shell det oplagte valg, når bilen trænger til en hurtig opfyldning. Har du kørt langt, kan bilen også være ved at trænge til lidt ekstra forkælelse. Kom forbi og vask forruden, eller giv bilen den helt store tur i vaskehallen.

Så sving ind forbi Blåvand Autoservice og Shell. Her bliver du mødt af dygtige håndværkere og fornuftige priser.

Skriv en besked til Blåvand Autoservice & Shell Tankstation

Sommerhuse nær Blåvand Autoservice & Shell Tankstation