Oplysninger

A.V. Vejgaard A/S

Enghavevej 1-9, 6950 Ringkøbing

Billeder

A.V. Vejgaard A/S

A.V. Vejgaards professionelle VW værksted i Ringkøbing byder dig og din bil velkommen. Vi råder over et topprofessionelt autoværksted med alt de nyeste specialværktøj, så vi kan holde din bil godt kørende.

Der er flere fordele ved at benytte vores værksted, når din bil skal serviceres. Blandt de væsentligste kan nævnes: 

  • Værkstedet er ISO 9002 certificeret og din bil vedligeholdes dermed efter de strenge ISO 9002 kvalitetskrav, der stilles til Volkswagen forhandlere. Værkstedet bliver årligt certificeret af Volkswagen, således det altid tilsikres at værkstedet lever op til Volkswagens strenge kvalitetskrav. 
  • Alle medarbejdere på værkstedet følger en fastlagt uddannelsesplan, således de altid er opdaterede på nyhederne inden for vores produkter. 
  • Der foretages jævnligt kvalitetskontroller på værkstedet, ved de såkaldte "fantomtests". Her skal vores personale afdække "plantede" fejl på bilerne. Selve "fantomtesten" foretages af Teknologisk Institut.

Alt dette er med til at sikre vores høje kvalitetsniveau og er med til at give dig den bedste oplevelse ved servicering af din bil. 

Årets Volkswagen forhandler
Vi er hele 4 gange er blevet kåret som årets Volkswagen forhandler af den danske Volkswagen importør! Første gang i 1995 og derudover i 2008, 2009 og senest i 2011. Din bedste garanti for ordentligt udført arbejde. Se mere på hjemmesiden her: http://www.avvejgaard.dk/Vaerksted/Bestil-tid-til-service/

Nyttige
Båd & bil