Oplysninger

Adventure Park Apartments

Søtangevej 1, 6950 Ringkøbing

Billeder

Adventure Park Apartments

Mellem den gamle købstad Ringkøbing og feriebyen Søndervig, i forlystelsesparken Adventure Park, finder I Adventure Park Apartments, som består af i alt 5 ferielejligheder. Der er fri adgang til Adventure Parks mange aktiviteter, når man bor i ferielejlighederne.  Deruover, er der fri adgang til et stort udendørs område med solterasse, boldbane og petanquebane for alle beboere i Adventure Park Apartments.

Vi har også et godt samarbejde med Hotel Fjordgården, som ligger kun 2 km fra os, hvor der er mulighed for at købe morgenbuffet, hvis man ikke ønsker selv at lave morgenmaden.

1-4 personers lejligheder

I den gamle renoverede staldbygning finder man vores 4 hyggelige 1-4 personers lejligheder, perfekt til den lille familie, kæresteparret eller forretningsmanden, der har brug for en enkelt overnatning eller et længere ophold.

Samtlige lejligheder har fuldt udstyret køkken, fladskærms TV og opholdsområde, soveværelse og badeværelse med bruser, samt møbleret terrasse med grill faciliteter.

24 personers lejlighed på 350 m2

Lejligheden er den tidligere lade, der er ombygget med flotte velbevarede, synlige bjælker. Med respekt for bygningen, er indretningen holdt i Nordic-/ Factory Style med møbler og interiør fra bl.a. Bloomingville og Nordal – her er der virkelig kræset for detaljerne. I lejligheden er der, i det store opholdsrum, både fodboldbord, pool, dart og som noget helt unikt en indendørs 4 hullers putting green.

Skal man holde fest er der mulighed for opdækning til ca. 40 personer, og der kan købes ølfustager til fadølsanlægget, som findes i boligens bar- og spilleområde. Udover dette område, er det store opholdsrum opdelt i et åbent miljø med spisebord til 24, hygge/tv område og legeområde for de mindste. Der er 3 badeværelser i boligen, 7 soveværelser, et opholds- og soveområde på 1. sal og naturligvis et veludstyret køkken.

3 forskellige terrasser hører også til boligen. Den ene er en lille rolig terrasse mod vest, den anden en 150 m2 stor terrasse, hvoraf halvdelen er overdækket, med havemøbler, lounge miljø og solvogne. Den tredje terrasse er en lille altan med loungemiljø og indgang til 1. sal.

Boligen kan bruges til mange formål udover weekendophold og ferier. Den kan f.eks. også bookes af firmaer, der ønsker at komme lidt væk fra de vante omgivelser, hvis der skal tænkes kreativt eller det sociale aspekt skal i højsædet.

Samlet er der i Adventure Park Apartments i alt plads til 36 overnattende gæster.

Overnatning
Ferielejlighed