De bedste steder at fejre nytår i Danmark

Nytårsaften er en aften med fest og fejring. Men der er mange måder at få den absolut bedste sidste aften på året. Rundt i det danske land finder man et hav af muligheder for at få lige den fejring, som man kunne tænke sig. Læs mere om mulighederne her.

 

Nytårsaften er en af årets store aftener. Det er årets fest med masser af sjov og festligheder. Det nye år bydes velkommen med masser af glitter, konfetti og champagne. Så selvfølgelig skal det fejres på den bedst mulige måde. Traditionelt vil du lytte til dronningens tale og se fyrværkeri ved midnat. Men der er mange forskellige måder at fejre nytår på i Danmark. Du kan rejse rundt i landet og opleve nogle helt særlige nytårsfester. Der er både noget for dem, der vil feste og sætte kulør på tilværelsen, og for dem, der foretrækker en afslappende aften i smukke omgivelser. Heldigvis er Danmark et lille land, hvor det er nemt og enkelt at rejse til en uforglemmelig nytårsaften.

København, Aarhus og Odense

For rigtig mange danskere er nytår lig med en stor nytårsfest, hvor der er masser af fyrværkeri, champagne, konfetti og pænt tøj. Hvis det er det, man leder efter, så er der masser af muligheder for at finde gode nytårsfester i de store byer. Her kan man eksempelvis tage en tur til enten København, Aarhus eller Odense. Der kan man overveje at tage til privatfest, på en bar, eller man kan besøge nogle af de store hoteller, hvor der altid bliver holdt nogle store, fantastiske nytårsfester. Her er man sikret en festlig og livlig aften. Hvis man er København, kan man eksempelvis besøge d’Angleterre eller Bella Sky Comwell. Skal man en tur til Aarhus, kan man besøge Bernhardts eller Hotel Royal. Er det Odense, man har tænkt sig at fejre nytår i, så kan man besøge Butchers eller Hallundbæk. Dette er dog blot et par få eksempler. Der er uanede muligheder for at finde fantastiske nytårsfester i de store byer, som passer lige til ens smag.

Bornholm, Faaborg og Fanø

Hvis man i stedet kunne tænke sig en mere rolig nytårsaften i smukke omgivelser, så er der også masser af muligheder for det rundt i landet. Man kan eksempelvis tage en tur til smukke Bornholm, hvor man kan besøge Stammershalle Badehotel. Her holder de en fantastisk nytårsaften med nytårsmenu og fyrværkeri i den smukkeste natur kun 30 meter fra klipperne. Man kan også tage et smut til Faaborg, hvor der på Hotel Faaborg Gjord også bliver holdt naturfest med fyrværkeri på stranden. Her er der også en privat strand, hvor man tage en dukkert på årets første dag. En anden ø, man kan besøge er Fanø. Her kan man få en idyllisk nytårsaften på den smukke Fanø Krogaard. Man skal blot med en lille færgeoverfart fra Esbjerg, så befinder man sig i de skønne øomgivelser. Det bliver helt klart en nytårsaften, som man kommer til at huske.

Læs også