Oplysninger

Vigsø Feriecenter

Vigsø Bugt Vej 1, 7730 Hanstholm

Vigsø Feriecenter

Danlands centre udgør alle en vidunderlig ramme om badeferie i Danmark. Der lægges op til gå-/badeture ved stranden, hyggelige stunder i de fine lejligheder, familieturneringer i minigolf eller bordtennis og naturligvis skønne timer i badelandet/swimmingpoolen. Her har du en eminent mulighed for kvalitetstid med dem, du holder af.

Vigsø Fericenter er nærmest indrettet som en oase med badeland og alskens aktiviteter. Centret ligger i den barske, men smukke natur. Der er ikke langt til stranden, hvorfra der er udsigt så langt øjet rækker.

Faciliteter 

Af aktiviteter inden døre må nævnes: Badeland, sauna, fitness, bordtennis, pool, legerum, spillemaskiner, aktivitetsværksted samt restauranten. Der er desuden gratis Wi-Fi. 

Udendørs byder Vigsø Feriecenter på: Motocross, beachvolley, boldbaner, tennis, petanque, forhindringsbane, minigolf, cykeludlejning, dyrefold, legepladser og hoppepuder.

Visse aktiviteter er mod betaling.

Tryghed

Det er både let og trygt at bestille og bo på Danland. Inkluderet i alle priser er nemlig Danlands Tryghedsforsikring, som bl.a. dækker 24 timers lægevagt og kompensation ved sygdom.

Rabat på alskens attraktioner

Danlands mobile rabathæfte giver mulighed for rabatter på entrépriser til en bred vifte af landets bedste attraktioner heriblandt Aros, Leoland, Djurs Sommerland, Fårup Sommerland.

Vi glæder os til at se dig!

Overnatning
Feriecenter