Oplysninger

TOPS Sandersen Tønder

Vestergade 20, 6270 Tønder

Billeder

TOPS Sandersen Tønder

TOPS Sandersen er en dansk skobutik, der har eksisteret siden 2004. Vi har 5 store butikker i Sydvest- og Sønderjylland, hvor du på de mange m2 kan finde et kæmpe udvalg af vores mange kendte mærkevare sko. Hos TOPS Sandersen Tønder er vi kendt for vores store mærkevareudvalg - særligt ECCO fylder meget i vores butik. Vi er centralt beliggende i gågaden og vores personale er trænet i altid at have dig i fokus og sørge for, at du mødes af en hyggelig og stemningsfuld atmosfære, når du shopper blandt vores store udvalg.

Mange kendte mærkevarer
Hos os finder du altid fede sko og de hotteste trends, hvad end du er på udkig efter sko til ham, hende eller børnene – og dette endda til rigtig gode priser. Blandt  vores store udvalg af sko finder du altid vores primære skomærker som Tommy Hilfiger, Skechers, BILLIBI, Vagabond, Tamaris, Gabor, Adidas, PUMA, Bisgaard, Rieker, ECCO og Birkenstock m.fl. Se resten af vores store udvalg på vores hjemmeside. 

Topkvalitet & evig returret
Alle vores sko er lavet i fantastisk kvalitet, og derfor tilbyder vi en evig returret! Det betyder, at du altid kan komme ind og bytte et par ubrugte sko til nogle nye, uanset hvornår du har købt dem – såfremt du stadig har kvitteringen.

Spring køen over!
På vores hjemmeside kan du bestille en tid, således at en af vores mange dygtige og smilende medarbejdere står klar til at rådgive dig, når du ankommer.

VIP Bonuskort – giver 10% på alle køb
Derudover tilbyder vi et VIP Bonuskort, som giver dig 10% på alle køb på ikke nedsatte varer. Det kræver kun 5 stempler at få 10% rabat på 6. køb – du skal blot spørge efter kortet ved kassen.

Vores kunder giver os topkarakter
Her hos TOPS Sandersen går vi ind for, at vores kunder skal have gode oplevelser, når de handler hos os, hvorfor vores motto er ”Glade kunder giver glade medarbejdere og glade medarbejdere giver glade kunder”. På vores Facebookside kan du b.la. læse de mange gode anmeldelser fra vores søde kunder og blive opdateret med vores gode tilbud.  

Vi ser frem til at tage imod dig i TOPS Tønder!

 

Shopping
Tøj & tilbehør