Oplysninger

Ribe Handelsforening

Torvet 1, 6760 Ribe

Billeder

Ribe Handelsforening

"Ribe er unik. En forrygende smuk handels- erhvervs og bosættelsesby, der til trods for tidernes forskelligheder og krav, hele tiden, altid har tilpasset sig. Selv lige nu, hvor man kan læse om truende fraflytning fra vestjylland, er Ribe den eneste by fra Ringkøbing i nord til Tønder ved grænsen , der har haft fremgang i bosættelse. - Ribe vokser, handelslivet blomstrer og det øvrige erhvervsliv ekspanderer.

Det ved ripenserne, og de mange der kommer ind udefra for at bruge Ribes til indkøb. Det er en oplevelse at handle i Danmarks ældste by, og forretningerne kender behovet for at servicere kunderne på både engelsk, norsk, tysk, hollandsk og vest- og sønderjysk. Og selvfølgelig også på Aarhusiansk og Københavnsk. Øvrige sprog og dialekter improviserer vi.

Ribes store forretninger laver postnummerstatestik. - Og hvor kommer de fra. Kunderne. - De kommer fra alle verdenshjørnerne, og det placerer Ribe nært i centrum for det sydvestjyske indkøbslandskab.

Riber fejrer sin 1300 års fødselsdag i året 2010. Det var købmænd fra den store verden der grundlagde byen, der lå så godt i læ, at handelsfolk fra Tyrkiet, Romerriget, Frankien og Skandinavien kom til, og grundlagde handelspladsen og byen Ribe.

Handelen har eksisteret og været væsentlig i Ribe siden, og i dag høres der ligeså mange fremmede stemmer på gaden som dengang. - Ribe er nær og lokal, men historisk knyttet til hele verden"

Shopping
Bolig & indretning, Dagligvarebutik, Specialbutik, Elektronik, Tøj & tilbehør