Oplysninger

Brændesgårdshaven

Højevejen 4, 3740 Svaneke

Billeder

Brændesgårdshaven

Besøg den hyggelige familievenlige forlystelsespark Brændegårdshaven på Bornholm. Parken byder på forlystelser, legeland, vandland og en dyrepark og der er derfor lagt op til mange timers sjov med familien. Parkeringen er gratis og når først indgangen er betalt kan du prøve alle forlystelser. 

Brændegårdshaven er danmarks ældste legeland og åbnede i 1933. Oprindeligt bestod parken af en stor bondegård med Bornholm smukkeste have og har siden da været en af Bornholm mest besøgte attraktioner. Brændesgårdshaven er en kombination af et samlingssted for familien og en Old  School forlystelsespark hvor børn og barnlige sjæle får sved på panden og smil på læberne.  Prøv blandt andet Danmarks ældste hånddrevne karrussel, parkens kæmpe klatreland, tag et slag minigolf og se om du kan klare forhindringsbanen Jobostien. 

Til vandhundende findes et 6000 m2 stort vandland med pools og rutsjebaner og til dyreelskerne findes en hyggelig Zoo, hvor du kan komme tæt på geder, æsler, aber og mange andre spændende dyr. 
Familie
Børneaktivitet