Oplysninger

Jammerbugtens Fodboldgolf

Tranum Klit skolevej 2, Tranum Strand, 9460 Brovst

Billeder

Jammerbugtens Fodboldgolf

Er du på udkig efter en anderledes aktivitet, der kan nydes med både venner og familie, så er fodboldgolf lige sagen. Jammerbugtens Fodboldgolf tilbyder en sjov bane i grønne omgivelser, der henvender sig til alle niveauer.

Hvad er fodboldgolf?
Helt kort er fodboldgolf en blanding af golf, minigolf og fodbold. Spillet går ud på at sparke en fodbold i hul ved hjælp af færrest mulige spark. For at få bolden i hul skal bolden ofte forbi en række udfordringer. Hos Jammerbugtens Fodboldgolf kan du blandt andet blive mødt af kalmarbrædder, dæk, rør og natursten.

Hvorfor vælge Jammerbugtens Fodboldgolf?
Overvejer du at tage vennerne eller familien med ud at spille fodboldgolf, så er Jammerbugtens Fodboldgolf det oplagte sted. Banen er bygget op af såvel svære som lette huller, så både den etablerede fodboldspiller og nybegynderen kan være med. Foruden fodboldgolf kan I spille fodboldpool, footdart og petanque. Medbring gerne jeres egen mad og drikkevarer – vi har trækvogne, I kan låne gratis til at transportere jeres medbragte ting rundt på banen.

Får I brug for en pause, eller har I bare lyst til at forlænge hyggen, kan I slå jer ned i opholdsrummet, der indeholder et mindre køkken - og uden for står vores gasgrill. Alt dette er naturligvis til fri afbenyttelse. Her er der også mulighed for at købe kolde drikkevarer, chips og slik.

Leder du efter en sjov bane i grønne omgivelser, der henvender sig til alle niveauer, så er Jammerbugtens Fodboldgolf et godt valg. Inviter vennerne eller familien med og få en hyggelig og udfordrende dag.

 

Familie
Børneaktivitet, Underholdning, Udendørssport