Oplysninger

Hotel Søparken

Søparken 1, 9440 Aabybro

Billeder

Hotel Søparken

I den hyggelige nordjyske by Aabybro i Vendsyssel finder du Hotel Søparken, der med sin dejlige placering ved Søparken og sit dygtige personale vil gøre sig umage for, at du får den bedste oplevelse under dit besøg. Det kan være, at du planlægger ferie eller leder efter et sted at afholde et kursus eller et selskab? Vi kan hos Hotel Søparken være behjælpelig med det hele. 

Mellem strand og storby
Du har mulighed for at leje en af vores 64 velindrettede og lyse værelser, og hvis du planlægger ferie i Nordjylland, så vil Hotel Søparken være den perfekte base for dig. Vores hotel ligger nemlig midt imellem Aalborg og Blokhus, og det betyder, at du både har muligheden for strand og storby. Du har dog også mulighed for at nyde det nordjyske helt lokalt. Aabybro er nemlig en rigtig hyggelig by, der blandt andet er kendt for sin flødeis, Ryå is, som du kan smage på Aabybro Mejeri. På hotellet kan du slappe af på dit værelse eller i vores hyggeområde, hvor du også har mulighed for at tage et slag bordfodbold. 

Kursus og selskaber
Hotel Søparken er et oplagt sted at afholde et kursus eller et selskab. Vi har fire dejlige lokaler beregnet til det, og de har alle udsigt til søen. Du kan også forvente veltilberedt mad, da vores køkken er specialiseret i mad til at større selskaber. 

Hotel Søparken er et sikkert valg, hvis du leder efter overnatning eller selskabslokaler. Vi glæder os til at se dig!

Overnatning
Hotel