Oplysninger

Nørherredhus Hotel

Mads Clausens Vej 101 , 6430 Nordborg

Billeder

Nørherredhus Hotel

På øen Als i byen Nordborg finder du Nørherredhus Hotel, der med sin korte afstand til vandet og sit veluddannede personale er et oplagt valg, om du så skal holde ferie på øen eller leder efter lokaler til festen. 

Mange oplevelser
Hotellet har i alt 29 velindrettede værelser, der alle har TV og gratis WIFI. Hotellet er omkranset af grønne områder og ligger desuden ikke langt fra Nordborg Sø. Als er forbundet til fastlandet af en bro, hvilket gør det hurtigt at komme til og fra øen. På fastlandet kan du besøge Dybbøl Mølle og Sønderborg Slot. Der er selvfølgelig også spændende ting at opleve på Als. Besøg eksempelvis Oplevelsesparken Universe, der henvender sig til både børn og voksne. Det er også oplagt at holde øje med Nørherredhus Hotels kalender, da hotellet ofte huser revyer og koncerter. Når sulten melder sig, kan du besøge hotellets egen restaurant, der byder på retter, der både henter inspiration fra det franske og nye nordiske køkken. Maden er altid tilberedt med friske og lokale råvarer. 

Konference, møde eller fest
Leder du efter lokaler til konferencen, mødet eller festen, så behøver du ikke lede mere. Om I er 2 personer eller 550, så har Nørherredhus lokalerne til dig. Vores professionelle personale sørger for, at dagen forløber efter dit ønske. 

Hos Nørherredhus Hotel glæder vi os til at byde dig velkommen på Als. Vi ses!

Overnatning
Hotel