Oplysninger

Hotel Marina

Kystvej 32 , 8500 Grenaa

Billeder

Hotel Marina

Med direkte udsigt over Kattegat finder du Hotel Marina, der med sine luksusfaciliteter og sit imødekommende personale vil give dig et uforglemmeligt besøg. Om du overnatter på hotellet i forbindelse med en romantisk weekend eller besøger hotellet i et arbejdsrelateret øjemed, er du garanteret en god oplevelse. 

Luksuriøs Wellness afdeling
Med sine 79 velindrettede værelser og en luksuriøs wellness afdeling, kan du ikke undgå at komme ned i gear, når du besøger hotellet. Hotellet har både swimmingpool, dampbad, jacuzzi, sauna og meget mere. Og hvis du har brug for at røre dig, er det oplagt at gå en lang tur i den nærliggende skov eller langs vandet. Du kan også besøge hotellets fitnesscenter eller leje mountainbikes i receptionen. Til aften kan det anbefales at spise middag med udsigt over Kattegat på hotellets restaurant, hvis køkken har hentet inspiration fra Italien og Frankrig. 

Nær Grenå finder du desuden Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcenteret, der er et besøg værd, hvis du leder efter spændende attraktioner udenfor hotellet. 

Udsigt over Kattegat
Hotel Marina har også gode faciliteter, hvis du leder efter lokaler til både store og små konferencer og møder. Det store konferencelokale er beliggende på første sal og har udsigt over Kattegat.

Om du leder efter overnatning eller mødelokaler, så er der ingen tvivl om, at Hotel Marina er et godt valg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Overnatning
Restaurant, Hotel