Tilbage til søgning

Hotel Hjallerup Kro

Søndergade 1
9320 Hjallerup

Hotel Hjallerup Kro

kategorier: Hotel
Indendørs

Imellem Frederikshavn og Aalborg ligger Hjallerup Kro, der med sit flotte ydre og sit imødekommende personale står klar til at byde dig velkommen. Om det er en enkelt overnatning før færgeturen eller efter firmafesten, en længere ferie i det nordjyske eller et romantisk weekendophold, så er Hjallerup Kro et godt valg. 

En god base
Hjallerup Kro har 24 velindrettede dobbeltværelser, der fungerer optimalt som base for dit besøg i Nordjylland. Hjallerup er en hyggelig by, og hvis du vil opleve, hvad den har at byde på, kan du gå på opdagelse i det Mekaniske Museum eller Pastor Laier Museet. Hvis der skal ske lidt mere, kan du indenfor 20 minutter være i Aalborg. I Aalborg er der rig mulighed for at opleve storbyen og tilføje lidt nyt til både garderoben og boligen. Når maven begynder at rumle, kan du bevæge dig til hjem til kroen igen, hvor restauranten med sin veltilberedte danske mad sørger for, at du ikke går sulten i seng. 

Uforglemmelige fester
Leder du efter et sted at holde din runde fødselsdag eller firmafest, så er Hjallerup Kro et oplagt valg. Kroen er på grund af sin placering tæt ved E45 både nem at komme til og fra. Hotellet vil med dets veluddannede personale sørge for dejlig mad og de perfekte rammer for en uforglemmelig fest.

Hjallerup Kro er det rigtige valg, hvis du leder efter overnatning eller lokaler i det nordjyske. Vi ses!

Skriv en besked til Hotel Hjallerup Kro