Oplysninger

Hohenwarte

Siltoftevej 2, 6280 Højer

Billeder

Hohenwarte

I hjertet af den naturskønne, fredede Tøndermarsk, 2 km fra Vadehavet, finder man Hohenwarte. Hohenwarte er et hobbylandbrug, der slår dørene op til visit i form af bondegårdsferie/-besøg, festarrangementer eller kursusfaciliteter. Her er det sociale i centrum, med landbrugets liv og opgaver som omdrejningspunkt. 

Aktiviteter
Foruden at møde gårdens dyr – heste, vaskebjørne og mange flere – kan man ride, gå på skattejagt, lege fangerne på Hohenwarte, holde snobrødsaften mm. 

Men Hohenwarte er for øvrigt et glimrende udgangspunkt for en række andre aktiviteter. Vadehavet, Højer Sluse, Højer By med Den gamle Mølle mm. er inden for gåafstand. Inden for overskuelig køre-/cykelafstand finder man Trøjborg Ruin, Rudbøl Grænse, Schakenborg Slot og den hyggelige og livlige indkøbsby Tønder. Rømø, Tønder Golfklub og Skærbæk Gokart Center ligger også blot en lille køretur væk. 

Overnatning
Du kan overnatte i egen autocamper, men gården har også værelser til udlejning. Værelserne er i forskellige niveauer, men der er lagt op til benyttelse af fællesområderne. I øvrigt er 8 værelser handicapvenlige. 

Der kan både købes morgenmad, frokost og aftensmad, og herforuden kan du købe forskellige madpakker.

Overnatning
Bondegårdsferie