Oplysninger

Feriecenter Nordsøen - Danland i Blokhus

Høkervej 5, 9492 Blokhus

Billeder

Feriecenter Nordsøen - Danland i Blokhus

Danlands centre udgør alle en vidunderlig ramme om badeferie i Danmark. Der lægges op til gå-/badeture ved stranden, hyggelige stunder i de fine lejligheder, familieturneringer i minigolf eller bordtennis og naturligvis skønne timer i badelandet/swimmingpoolen. Her har du en eminent mulighed for kvalitetstid med dem, du holder af.

Feriecenter Nordsøen i Blokhus har en herlig beliggenhed tæt på Nordeuropas bedste badestrand, der strækker sig milevidt med hvidt sand og høje klitter. På den anden side af klitterne ligger et pragtfuldt plantagearbejde, hvorfor der er rigtig gode muligheder for friske gåture. Feriebyen Blokhus byder på hyggelige gader, fine butikker og dejlige restauranter. 

Faciliteter
Inden døre finder du badeland, spa, pool-café, billard, spillemaskiner, air-hockey, restaurant, fitness- og wellnesscenter, legeland og møntvask. Der er desuden gratis Wi-Fi. 

Går du udendørs, kan du springe i swimmingpoolen, hoppe i trampolinerne, gå på volleyballbanen, basketballbanen eller multibanen. Du kan også fornøje dig med crocket, minigolf eller gå på legepladsen. 

Visse aktiviteter er mod betaling. 

Tryghed
Det er både let og trygt at bestille og bo på Danland. Inkluderet i alle priser er nemlig Danlands Tryghedsforsikring, som bl.a. dækker 24 timers lægevagt og kompensation ved sygdom.

Rabat på lokale attraktioner
Danlands rabathæfte giver mulighed for rabatter på entrépriser til en bred vifte af landets bedste attraktioner heriblandt Aros, Legoland, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

Vi glæder os til at se dig! 

Familie