Oplysninger

Ejerslev Havn

Utkærvej 10, 7900 Nykøbing Mors

Billeder

Ejerslev Havn

Ejerslev Havn ligger på Mors og er kendt som en af stedets flotteste naturhavne. Havnen bliver benyttet af de lokale fiskere, som sejler ud efter sild, ål og hummere. Ved havnen findes en masse spændende aktiviteter og ikke mindst nogle fantastiske faciliteter. Havnen blev etableret tilbage i 1911 og stod færdig i 1914. Dengang fungerede havnen som en udskibningshavn for moleindustrien. I dag har den gennemgået en omfattende renovering, så havnen fungerer som en både hyggelig og moderne lystbådehavn. 

Aktiviteter

Ved Ejerslev Havn findes en masse spændende aktiviteter til enhver smag. Der findes både vandre- og cykelruter i området, hvor der er god mulighed for at nyde den skønne natur ved havnen. Fra molen er der mulighed for fiskeri. Her er der især chance for at fange en ørred eller to. Man kan også være heldig og nyde synet af sælerne, som ligger på banken ved Ejerslev Røn. Det er derfor en god idé at medbringe en kikkert, så man kan se de flotte dyr helt tæt på. Til turisterne der vil udfordres lidt mere, er der mulighed for paraglidning fra skrænten. 

Faciliteter

Som sagt gennemgik Ejerslev Havn en renovering, og den kan derfor tilbyde en masse nye og lækre faciliteter. Af den grund er området også blevet et skønt mødested for de lokale. Ved havnen er der køkken, bad, el, vand og meget mere. Alle disse faciliteter er åbne for autocampere, teltturister og folk på cykel mod betaling. Alle turister og lokale er også velkomne til at tænde op i stedets grill, hvis bare man rydder op efter sig selv og efterlader omgivelserne i fin stand.

Natur