Oplysninger

Danland i Hirtshals - Feriecenter Fyrklit

Kystvejen 10, 9850 Hirtshals

Danland i Hirtshals - Feriecenter Fyrklit

Danlands centre udgør alle en vidunderlig ramme om badeferie i Danmark. Der lægges op til gå-/badeture ved stranden, hyggelige stunder i de fine lejligheder, familieturneringer i minigolf eller bordtennis og naturligvis skønne timer i badelandet/swimmingpoolen. Her har du en eminent mulighed for kvalitetstid med dem, du holder af.

Feriecenter Fyrklit byder på velindrettede og lyse ferielejligheder med udsigt over klitterne og Vesterhavet. Det omkringliggende område er yderst naturskønt, og det er fantastiske strand- og klitlandskaber, der venter uden for døren. Der er flere spændende attraktioner i nærheden -  bl.a. et spændende bunkermuseum, hvor du kan mærke historiens vingesus på turen mellem 69 bunkere fra 2. verdenskrig. 

Faciliteter 
Inden døre byder Feriecenter Fyrklit på et væld af aktiviteter: Badeland, spa, sauna, café, restaurant, legerum, bordtennis, billard, spillemaskiner og møntvaskeri. Der er desuden gratis Wi-Fi. 

Udendørs finder I Swimmingpool, fodboldgolf, trampoliner, hoppepude, mooncarbane, udeskak, legeplads, minigolf, volleyballbaner, bordtennis, badmintonbane, tennisbane, petanque, stylter, gedefold og grillplads.

Visse aktiviteter er mod betaling.

Tryghed
Det er både let og trygt at bestille og bo på Danland. Inkluderet i alle priser er nemlig Danlands Tryghedsforsikring, som bl.a. dækker 24 timers lægevagt og kompensation ved sygdom.

Rabat på lokale attraktioner
Danlands rabathæfte giver mulighed for rabatter på entrépriser til en bred vifte af landets bedste attraktioner heriblandt Aros, Legoland, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

Vi glæder os til at se dig! 

Overnatning
Feriecenter