Photographer: © Daniel Villadsen

Opdag den vilde skønhed i Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge er en smuk naturpark beliggende i Østjylland. Parken er kendt for sine høje bakker og bakkedale, der tilbyder spektakulære udsigter over det omkringliggende landskab. Der er også mange vandrestier og cykelruter i parken, så du kan udforske området på egen hånd eller med en guidet tur.

I parken finder du også et rigt dyreliv med bl.a. rådyr, harer, fasaner og andre fuglearter. Der er også en række sjældne planter og blomster, der kan findes i parken, så det er et godt sted for dem, der er interesseret i botanik. Nationalpark Mols Bjerge er også et populært sted for camping.

Der er flere campingpladser i parken, hvor du kan leje en hytte eller slå dit telt op. Der er også et par caféer og restauranter i parken, hvis du bliver sulten eller tørstig under dit besøg. Hvis du er interesseret i naturen, er Nationalpark Mols Bjerge et must-see sted i Danmark. Du kan nemt komme til parken med bil fra Aarhus, og det er også muligt at tage offentlig transport dertil.

Så hvis du vil have en dag i det fri og opleve noget af Danmarks smukke natur, så bør du besøge Nationalpark Mols Bjerge.

Læs også