Annonce fra cykelgear.dk

Tag cyklen med på tur med en cykelholder til bilen

Uanset om du planlægger en cykelferie, en dagstur, et sommerhusophold eller bare har brug for at flytte din cykel, er en cykelholder til bilen ofte en nødvendighed. En cykelholder gør det simpelt at bringe din cykel til steder, der måske er uden for cykelafstand, men hvor du stadig ønsker at opleve glæden ved at cykle.

Cykelholder gør det desuden let at transportere din cykel uden at skulle klemme den ind i bagagerummet. Det er særligt praktisk, hvis din cykel er en mountainbike, der lige har været med på en mudderet skovtur. En cykelholder til bilen er derfor den ideelle løsning, når du skal transportere din cykel fra punkt A til punkt B - eller til steder, hvor cykelturen bare er lidt mere spændende.

Hvilken type cykelholder skal du vælge?

Uanset om du skal have en, to, tre eller fire cykler med på farten, er der en løsning til dig. Du kan nemlig få cykelholdere med plads til alt fra én til fire cykler på én og samme tid. Derfor er der ingen grund til at lade cyklerne stå hjemme.

En cykelholder er designet til at være universel, hvilket vil sige, at de kan håndtere alle slags cykler. Uanset om du suser rundt på en racercykel, MTB eller citybike, kan du finde en cykelholder, der passer til din model.

Ønsker du en cykelholder, der ikke optager meget plads, når den ikke er i brug, er det også en mulighed. Der er nemlig et marked af sammenklappelige cykelholdere. Faktisk kan de fleste cykelholdere klappes sammen, hvilket gør dem lette at opbevare, også når de ikke er i brug eller monteret på bilen.

Bliv klar til cykelturen med et par cykelsko

Cykelsko er vidt forskellige fra almindelige sko. Den største forskel på almindelige sko og cykelsko er deres funktion og design. Almindelige sko er typisk mere fleksible og har en sål med bevægelsesfrihed - og kan bruges til rigtig mange aktiviteter. Cykelskoen har derimod en mere stiv og fat sål, skoen er ikke så fleksibel, har en mere aerodynamisk form - og bruges kun til cykling.

Dertil er de fleste cykelsko udstyret med klamper, som gør, at du kan klikke cykelskoen fast til cykelpedalerne. Til mountainbike findes der dog også flats som cykelsko. Disse har ikke klamper, men har i stedet en skridsikker bund med et kraftigt mønster, som sørger for, at dine fødder bliver på pedalerne på din cykeltur.

Læs også