Start dit butikseventyr som ApS i dag

Hvis du gerne vil drive virksomhed, tilbyder Legal Desk nem og hurtig service til opstart af ApS. Du sparer både tid og penge i forhold til, hvis du gik til en traditionel advokat, men Legal Desk sikrer samme sikkerhed og gyldighed.

Hvorfor vælge et ApS?

Et ApS er et anpartsselskab og kategoriseres derfor som et kapitalselskab. Dog slipper du ved et ApS for de mange formkrav, der ellers er ved et A/S.

Når du opretter et ApS, skal der indskydes 40.000 kr. i startkapital. Ved at benytte sig af Legal Desk, foregår det således, at man overfører pengene til en klientkonto hos Legal Desk, hvorefter virksomheden bekræfter kapitalens størrelse. Så snart du har oprettet en erhvervskonto til dit nye selskab, tilbagefører Legal Desk beløbet.

Begrænset hæftelse

En af de største fordele ved et ApS, er den begrænsede hæftelse, som omfatter, at ved økonomiske problemer, så kan kreditorer kun gøre udlæg i selskabskapitalen og ikke din private formue. Ved kapitalselskaber holdes privat- og virksomhedsøkonomi nemlig 100 % adskilt. Dette er også årsagen til, at selskabets kapital alene kan stå på en erhvervskonto og ikke på ejerens private konto. Modsætningsvis vil der ikke være tale om en begrænset hæftelse ved personligt ejede virksomheder, såsom enkeltmandsvirksomheder. Ved enkeltmandsvirksomheder vil ejeren være personlig ansvarlig for virksomhedens økonomiske forpligtelser. Det medfører, at kreditorer kan gøre udlæg i din private formue, som bil, hus osv.

Det er nemt at overdrage anparter til nye investorer eller medejere. Samtidig kan du oprette en holdingstruktur, som muliggør skattefrit udbytte og frasalg.

Effektiv sagsbehandling med Legal Desk

Legal Desk er en digital platform, hvor du opretter juridiske dokumenter med samme sikkerhed og gyldighed, som hos en advokat. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en formular online.

Når du udfylder formularen, skal du vælge, hvilke registreringer, Legal Desk skal foretage på dine vegne. Eksempelvis om dit selskab skal registreres for import og eksport. Så snart du har udfyldt formularen og betalt, modtager du selskabsdokumenterne. Dokumenterne kan du underskrive digitalt eller i hånden, ligesom du kan invitere andre parter til at underskrive dem via hjemmesiden. Legal Desk sørger for at få virksomheden sendt til registrering hos Erhvervsstyrelsen, hvorefter du vil modtage dit CVR-nummer. Du kan hele tiden følge din proces via din profil på hjemmesiden.

Legal Desk registreringsservice og sagsbehandling gør det både nemt og hurtigt for dig. Opstart af ApS i dag nemt og hurtigt med Legal Desk.

Læs også