Foto: Rejsesiden.dk

Sådan kan du komme ud at rejse på budget

Denne artikel er sponsoreret

”At rejse er at leve” mener nogle mennesker, men det er ikke altid nemt at få rejse og økonomi til at hænge sammen. Det kan være rigtig dyrt at tage ud i verden, og det kan afholde mange mennesker fra at tage af sted. Ønsker du at rejse, men synes ikke økonomien er til det? Her er et par råd til hvordan du kan rejse billigere.

 

Tag på afbudsrejse

Det kan spare sig at ikke være kræsen med hvor turen går hen, og hvornår man skal afsted. Afbudsrejser er rejser andre mennesker har afbestilt, der derfor bliver sat ned, for at få andre til at rejse afsted. Hvis du kan leve med kort varsel, og ukendt destination, giver det god mening at vente med at bestille rejsen. Rejserne vil stadig have samme kvalitet som da priserne højere før, og derfor får man rigtig meget for pengene. Det er allerede nu muligt at finde Afbudsrejser i august og september, så det gælder bare om at være på udkig.

 

Bestil fly og hotel hver for sig

Det med selv at bestille fly og hotel, kan også nogle gange spare sig. Rejsebureauer vil ofte tilbyde pakkeløsninger, med både hotel og fly. Dette kan også være dejligt, men nogle gange kan det være billigere at bestille det selv. Det er muligt at finde billige og skæve flyafgange med lavprisselvskaber, og finde hotel eller lejlighed på andre sider end rejseselskabets. Det er ikke altid det kan svare sig, så husk at tjekke rejseselskabernes tilbud og afbudsrejser før du trykker bestil.

 

Vælg all inclusive

Det er heller ikke altid at denne løsning er billigere, men ofte kan man finde rejser med all inclusive til samme pris som en normal pakkerejse uden. På den måde slipper man for at bruge penge på mad og drikkelse. En god ide er at kigge efter afbudsrejser med all inclusive.

Læs også