Smag på historien, kulturen og masser af rosé

Elsker du en god Rosé? Så må du ikke gå glip af muligheden for at deltage i den årlige Roséfestival i hjertet af Odense. Billetten giver adgang til intet mindre en 15 forskellige smagsprøver fra de forskellige vinudstillere på Ansgar Anlæg – der følger også et smukt Riedel Rosévinglas med til alle gæster.

Roséfestivallen er en endagsfestival, som så dagens lys for første gang i 2018. Siden har den været en kæmpe succes, og den lille festival er hurtigt blevet et samlepunkt for alle, der nyder varme sommerdage og fantastisk stemning. Efter to lyserøde år i Brandts Klædefabrik er festivalen flyttet til mere grønne omgivelser på Ansgar Anlæg. Gæster kan opleve historien, kulturen og naturligvis roséen i godt selskab og skønne rammer i Odense centrum.

De fleste gæster går all-in på deres outfit og tager gerne et stykke et lyserødt stykke tøj på eller et komplet sæt.

Det kan du opleve
Festivalområdet åbner allerede kl. 10:30, og ved indgangen vil du få udleveret dit specialdesignede Riedelglas, som du skal bruge til at få udskænket de 15 forskellige rosévine i løbet af dagen. Derudover får du også et stempelkort, som du viser ved hver udskænkning.

Rosevinglasset er designet af Riedel med specifikt henblik på at fremhæve rosevinens unikke kvaliteter. Diamantformen fører vinen bedre hen til spidsen af tungen og giver en mere fuldendt smagsoplevelse fra start til slut.

Skulle du få lyst til mere Rosévin, tilbyder vinudstillerne at købe hele flasker både til nydelse på pladsen og til at tage med hjem.

Udover vinsmagningen vil gæster kunne slappe af i de grønne områder med food trucks, musik og historier fra vinudstillerne om alt fra druesort til fremstilling. Om aftenen vil der være efterfest med DJ under åben himmel inden festivalpladsen lukker kl. 22.00.

Læs mere

Roséfestivalen i Odense afholdes i Maj måned. Læs mere på https://rosevinfestival.dk/

Læs også