Oplevelser for børnefamilier

Dette indhold er sponsoreret.

Weekenden står for døren – eller måske endda ferien? Hele familien har fri, og I har besluttet jer for at få en på opleveren. Men hvor skal I tage hen? Læs mere her og få inspiration til oplevelser, der skaber uforglemmelige minder.

 

Ree Park Safari

En safaritur på den afrikanske savanne ville være en fed oplevelse – men måske ikke så realistisk. Til gengæld er Ree Park Safari et godt alternativ. I parken kan hele familien gå på opdagelse og udforske dyr fra eksotiske verdensdele. Der er mulighed for, at I kan tage med en Landrover Safari, hvor I kører blandt de afrikanske dyr på savannen.

Og ikke nok med det, så kan børnene også få en ridetur på kameler og slå sig løs på legepladsen. Hvis en enkelt dag ikke er nok for familien, så er der også mulighed for at overnatte på savannen blandt de mange eksotiske dyr. Når parken lukker opstår der nemlig en helt særlig stemning, som I kan opleve gennem forskellige overnatningsmuligheder.

 

Djurs Sommerland

Er familien til sus i maven og store grin, så er Djurs Sommerland et godt valg. For med over 60 forlystelser er der nemlig oplevelser for både store, små og en hver smag. Når I går fra forlystelse til forlystelse, vil I bevæge jer rundt i parkens 8 temalande. I vil blandt opleve at stå midt i det vilde vesten og møde pirater i Piratland. Det er altid et stort hit hos børnene at træde ind i de eventyrlige temalande.

Hvis der er fart på og solen skinner, kan det være tiltrængt at blive kølet ned. Det er der mulighed for i parkens vandland, der både byder på vandrutsjebaner, bølgebad og legeland. Når I har brug for at få stillet sulten, kan I spise hos en af parkens mange spisesteder. Det er dog også muligt selv at medbringe mad og benytte parkens grillområder.

 

Svømmestadion Danmark

Elsker børnene af hoppe i badetøjet? Så bør I sætte kursen mod Svømmestadion Danmark! Det er også et godt valg til de regnfulde dage. Svømmestadion Danmark er Danmarks største vandland, der byder på bølgebassin, tropisk badeland med rutsjebaner, modstrømskanal, springtårn, vipper og konkurrenceafdeling. Der er altså rigtig mange muligheder for, at hele familien kan slå sig løs.

Hvis der også er brug for afslapning, kan I prøve den romerske afdeling, der byder på ro og velvære. Efter et par timer i vandet begynder maven ofte at knurre, hvilket der også er råd for. I kan nemlig tage en spisepause vandlandet – men der er også mulighed for det efter jeres besøg.

 

Lad ikke økonomien stå i vejen for familiens oplevelser

Betyder økonomien, at I ikke kan få den overnatning i Ree Park, som I drømmer om? Lad ikke økonomien stå i vejen for at give dine børn uforglemmelige oplevelser. Der findes forskellige lånemuligheder, som hurtigt og nemt kan fører dig til dine drømme. Du kan for eksempel optage nye sms lån, hvor du med få tryk på din smartphone kan få ekstra penge ind på kontoen.

Læs også