Photographer: Taryn Elliott

Opdag Danmark og verden med afbudsrejser fra Billund

Er du klar til at udforske Danmark og verden? Så har du mulighed for at opdage spændende destinationer fra Billund lufthavn! Du kan nemlig tage på afbudsrejser fra Billund og opleve de mange fantastiske seværdigheder i København og på Sjælland, eller du kan tage på eventyr i den store, hvide verden og udforske steder som Kroatien, Mexico, Japan, England, USA, Norge eller mange andre unikke steder. Billund lufthavn er din gateway til at udforske skønne Danmark såvel som den unikke verden - og dermed skabe uforglemmelige minder. Tag afsted på dit næste rejseeventyr fra Billund!

 

Fra Billund til København på en afbudsrejse

Tag en flyvning fra Billund til København og oplev den skønne hovedstad og det smukke Sjælland. Når du ankommer til Københavns Lufthavn, kan du enten tage en taxa eller offentlig transport ind til byen. Herfra kan du udforske de mange seværdigheder, som København har at byde på. Du kan også tage en dagstur udenfor Københavns gader og rundt på Sjælland for at opleve nogle af de smukke landskaber og historiske steder, som det har at byde på. Uanset hvad dine interesser er, så er der masser af muligheder for at få et unikt indblik i Danmarks kulturarv og natur.

 

3 ting du bør opleve i København

 • Besøg Den Lille Havfrue: Denne berømte statue er en af Københavns mest ikoniske seværdigheder og et must-see for enhver besøgende. Statuen, der forestiller havfruen fra H.C. Andersens eventyr, er placeret på en sten i havnen og er blevet et symbol på byen.
   
 • Tag på en cykeltur langs Københavns kanaler: København er kendt for sine mange cykelstier og for sit flade terræn, så det er en perfekt by at udforske på cykel. Tag en tur langs byens kanaler og nyd den smukke udsigt over byen.
   
 • Besøg Tivoli: Tivoli er en forlystelsespark midt i København, der er en af Danmarks mest populære turistattraktioner. Parken har en lang historie og byder på en bred vifte af forlystelser, restauranter og koncerter. Det er en sjov og underholdende måde at tilbringe en dag i byen på.

 

3 ting du bør opleve på Sjælland

 • Besøg Kronborg Slot: Kronborg Slot er et imponerende slot i Helsingør, der er kendt for sin unikke historie og arkitektur og er en af Danmarks mest populære turistattraktioner.
   
 • Gå en tur i Roskilde: Roskilde er en smuk by på Sjælland, der er kendt for sin imponerende katedral og sin historie som tidligere kongelig residens. Tag en tur gennem byens gamle gader og nyd den charmerende atmosfære.
   
 • Besøg Louisiana Kunstmuseum: Louisiana er et af Danmarks mest berømte kunstmuseer, beliggende i Humlebæk nord for København. Museet har en imponerende samling af moderne kunst og design og er omgivet af smukke haver og udsigt over Øresund. Det er en af de mest populære turistattraktioner på Sjælland.

 

Fra Billund og ud i verden på en afbudsrejse

Tag med på en rejse fra Billund og ud i verden, hvor verden vil blive din legeplads. Rejser er en mulighed for at udforske forskellige kulturer, opleve nye steder, blive klogere på nye historier og skabe minder for livet. Og hvad er bedre end at starte din rejse fra Billund Lufthavn, hvor du kan flyve til destinationer over hele kloden på en afbudsrejse?

 

Fra Billund Lufthavn til Nord- og Sydamerika, Europa eller Asien

 • Fra Billund Lufthavn kan du flyve direkte til flere spændende destinationer i Nord- og Sydamerika. Hvis du er til storbyoplevelser, kan du flyve til New York City og opleve den pulserende storby, eller du kan tage til Los Angeles og udforske Hollywoods rige filmhistorie. Hvis du foretrækker naturen, kan du tage til Costa Rica og opleve regnskovens mangfoldighed eller rejse til Canada og besøge de imponerende nationalparker. Uanset hvad du er til, vil du kunne finde en destination i Nord- og Sydamerika, der passer til dine ønsker.
   
 • Europa byder på en bred vifte af kulturer og seværdigheder, og fra Billund Lufthavn kan du flyve til mange spændende europæiske destinationer. Hvis du er til historiske byer, kan du tage til Rom og opleve antikkens storhed eller besøge Paris og beundre Eiffeltårnet og Louvre-museet. Hvis du er til naturoplevelser, kan du tage til de skotske højlande eller de norske fjorde. Der er utallige destinationer at vælge imellem i Europa, og det er kun fantasien, der sætter grænser.
   
 • Asien er et kontinent med en rig historie og en utrolig kulturel mangfoldighed. Fra Billund Lufthavn kan du flyve til mange spændende destinationer i Asien. Hvis du er til storbyoplevelser, kan du tage til Tokyo og opleve den pulserende metropol, eller du kan tage til Bangkok og opleve det thailandske køkken og kultur. Hvis du er til naturoplevelser, kan du besøge Bali og opleve de smukke strande og templer, eller du kan tage til Nepal og se Mount Everest. Asien er fyldt med spændende destinationer, der er værd at besøge, og du vil ikke blive skuffet over de mange muligheder, der venter dig.

Læs også