Inspiration til din efterårsferie

Vi har samlet et lille uddrag af aktiviteter du kan lave i efterårsferien og hele vinter sæsonen. Selvom vejret bliver koldere og mørkere, er der stadig en masse sjove og spændende aktiviteter i Danmark for hele familien! Læs med her og find inspiration til, hvad du og din familie skal lave i efterårsferien!

Vi har vidst det længe - det uundgåelige er ved at ske… Vejret skifter til det koldere, dagene bliver kortere og mørkere. Regnen kommer ofte på besøg sammen med sin ven, Blæst, og vi ved, at der er udsigter til en indendørssæson nu…

Selvom dagene bliver kortere og mørkere, kan de føles umådeligt lange pga. de få soltimer. Børn har dog stadig lige så meget energi som altid, og det kan være svært at finde en aktivitet, som hele familien vil synes om. Da efterårsferien står for døren, har vi samlet et lille udvalg af indendørs aktiviteter, I kan besøge – som helt sikkert er et hit for hele familien!  Til de naturglade der vil ud uanset vind og vejr, I finder ligeledes to udendørs aktiviteter, I kan deltage i.

LEGO House
Slip kreativiteten fri! I LEGO House finder I 25 millioner LEGO-klodser fordelt på 12.000 m2 der bare står og venter på jer!

LEGO House er for alle – børn, voksne, LEGO-fans og alle der kan lide at være kreative. Huset er bygget ud fra inspiration fra den originale LEGO-klods, og indeni findes der fire rum hvor du kan lade fantasien og kreativiteten slippe fri!
Når I træder ind i Rød Zone, bliver I nødt af andre gæsters kreative konstruktioner da dette rum opfordrer til fri-bygning – så det er kun fantasien der sætter grænser! I Grøn Zone kan du skabe dine egne figurer og fortællinger, dine kognitive evner bliver testet i Blå Zone og i Gul Zone bliver følelserne en del af legen.

LEGO House er helt klart et besøg hver! Der er mulighed for at købe mad på stedet, fx ved at bygge din bestilling af LEGO-klodser, eller I kan medbringe en madkurv og spise i de hyggelige indendørs frokostrum eller udendørs hvis vejret er til det.

Du kan se priser, rutevejledning og mere information her.

JyllandsAkvariet
Mange danskere negligerer det fantastiske undervandsliv, der findes i farvandet omkring Danmark, og antager man skal til tropiske verdensdele for at se farverige og spændende fisk. Men det behøver slet ikke være så dyrt eller tidskrævende, I kan blot besøge JyllandsAkvariet!
Her kan I komme helt tæt på de mange finurlige og farverige fiskearter der lever i Limfjorden og Nordsøen.

I kan være med når fiskene skal fodres, og har mulighed for at røre dem – eller en krabbe hvis du tør! På udvalgte dage, kan du i vores rørebassin, være med til at fodre hajer, rokker og fladfisk – hvor der ligeledes er mulighed for at røre en haj på ryggen, hvis du tør!

Som en nyhed i 2018, har vi udvidet vores hajfødeklink, så du kan se og følge udviklingen fra hajæg til haj babyer, til de er klar til at komme ud i store akvarie.
I kan også gå på vores indendørs strand og finde rav – som I selvfølgelig kan tage med hjem!

Derudover er der fire ture ud af huset:

  • Natursafari: oplev den skønne natur omkring Thyborøn!
  • Sælsafari: Kom helt tæt på de mange sæler og nyd naturen fra søsiden! Turen foregår i en af Danmarks første hurtigtgående både med glasbund.
  • Ravsafari: Gode råd til hvor, hvordan og hvornår du bedst finder rav, mens naturen ved Vesterhavet nydes

  • Østerssafari:  Vær med når vi i østers sæsonen når vi fanger dem og smager dem rå og grillet.

Du kan læse meget mere om JyllandsAkvariet, bestille billetter, finde rutevejledning og meget mere her.

Baboon City
Få en uforglemmelig dag i landets største indendørs forlystelsescenter! Baboon City spreder sig over flere store haller og tilbyder alt hvad dit lege-hjerte begærer - uanset din alder!

Prøv de indendørs rutsjebaner, leg Tarzan og sving dig rundt i Tarzanbanen, hop i trampolin hvoraf nogle går op ad væggen! Spil minigolf, leg rundt i tumlerum, kuglerum og skumbolde. Spil på maskiner eller syng karaoke - der er næsten ikke det, du ikke kan i Baboon City!

Bliver I sultne, kan der selvfølgelig købes mad på stedet. Få en uforglemmelig dag og oplev ovenstående samt meget meget meget mere i Baboon City!

Du kan læse meget mere om Baboon City, finde rutevejledning og meget mere her.

Beach Bowl – Segway & Robins
Dette er en aktivitet for hele familien – hvad end I er til indendørs eller udendørs sjov, så finder i det hos Beach Bowl!

Udover deres fantastiske bowlingbaner, tilbyder de en særlig oplevelse – nemlig at køre Segway eller Robin på stranden! Dette er en smuk, anderledes og sjov oplevelse for hele familien! Du behøver ikke frygte vejret, det skønne personale står nemlig klar med termodragter i alle størrelser hvis det skulle blive nødvendigt.

Der er ligeledes mulighed for at teste jeres Segway evner på en lukket bane, hvis I foretrækker dette – I vil blive overrasket over hvor hurtigt man lærer at styre den!

Du kan se mere om Segway på stranden og Beach Bowl her.

 

Vi håber du er blevet inspireret og du ønskes en rigtigt god og indholdsrig efterårsferie!

Læs også