Photographer: © Corendon

Garanteret sol, strand og selvforkælelse

Længes du allerede efter sol og sommer, trods vi kun lige har taget hul på de kolde efterårsmåneder? Drømmer du dig væk til tropiske palmer og flere timer, hvor du slænger dig i en solseng på stranden alt imens du venter på, at du om aftenen kan på serveret drinks på en eksotisk bar? Umiddelbart er dette ikke noget, som Danmark kommer til at kunne tilbyde, og ikke engang kommer i nærheden af inden for nærmeste fremtid. Hvis du, som så mange andre, allerede har brug for sol og strand, bør du kigge med her.

 

Billige fly og hoteller samlet et sted

Ingen behøver nemlig at vente til at det danske sommervejr igen er over os, for at få sol og varme. Vi lever heldigvis i en verden, med forskelligt klima, hvoraf det er nemt at smutte fra dagligdagens forpligtelser, og tage sig et velfortjent hvil. Med Corendon har du mulighed for at bestille overdådige ferier, uden det behøver at koste en formue. Du kan booke både hotel og fly samtidig, hvilket giver en ro i maven når du skal afsted, da alt således bliver ordnet på en gang.

 

All inclusive for den ægte livsnyder

Rejsemålene og rejsemulighederne er uendelige. Har du brug for en ferie, hvor du blot skal slå hovedet fra og koble af for at glemme hverdagens stress, er det oplagt at vælge en all-inclusive ferie, med garanteret godt vejr og god service. Her vil din største bekymring fra dag til dag være at nå tidspunkterne for de forskellige buffeter, og ellers skaffe en solseng, så du kan få maksimalt ud af solen i alle døgnets timer. En all inclusive-ferie er også god, hvis hele familien skal afsted, da du så trygt kan placere børnene i poolområdet, alt imens du nyder en god bog, eller lytter til en spændende podcast.

 

Spontanitet kan udvide din horisont

Er du en mere spontan type, og behøver det hele ikke være så nøje tilrettelagt, er det også en mulighed at give dig i kast med en afbudsrejse. Dette er både en god måde at spare en masse penge, men også en fed oplevelse, da der faktisk er andre der har valgt din rejse for dig. Du kan på den måde ende et sted, som du aldrig selv havde overvejet at tage hen, og på den måde udvide din rejsehorisont. Hvem ved, måske du finder din nye yndlings rejsedestination.

Læs også