Frikadellefest i Lohals

Frikadeller og kartoffelsalat, havnefest, livemusik og hygge for hele familien – der er dømt folkefest på Langeland. Besøg den årlige frikadellefestival på havnen i Lohals, og smag på Danmarks bedste frikadeller til en hyggelig dag med gratis livemusik for alle, der elsker godt selskab, god musik og en god frikadelle!

Siden 2007 har der været afholdt frikadellefest i Lohals på Langeland, eller ”Dellefest” som de lokale kalder den. Her har både store og små kunne købe frikadeller i lange baner i de forskellige boder rundt omkring på havnen. Alle er inviteret til en dag med gratis livemusik og hygge på havnen med kolde øl og lune frikadeller.

Gæster kan også deltage i det uofficielle VM for frikadeller og vinde flotte præmier. Det erfarne dommerpanel vil bedømme de medbragte frikadeller efter smag og konsistens, og vinderen vil blive annonceret samme dag. Har man formodning om at hive førstepladsen hjem, bør man rydde ud i bagagerummet på forhånd - førstepræmien er nemlig en hel slagtet gris!

Frikadellefesten har også meget mere at byde på end bare frikadeller. Hvert år besøges havnen nemlig af nogle af Danmarks bedste kunstnere heriblandt Zididada, Anne Linnet, Lis Sørensen og mange flere. Sammen med publikum fylder de pladsen med sommerglæde og højt humør under den blå himmel.

Frikadellefesten afholdes som udgangspunkt, anden sidste weekend i juli. Det hele begynder kl. 12.00, hvor gæster bydes velkommen af den lokale troubadour. Festen sluttes af med musik til den smukke solnedgang over Lohals havn

Husk dansesko og appetit – så ses vi til Frikadellefest i Lohals anden sidste weekend i juli!

Læs mere om Lohals Frikadellefest her.

Læs også