DSFI | Fredagsbaren du ikke må gå glip af!

Skrevet d. 12/09/2018
Har du endnu ikke fået sat kryds i kalenderen d. 21. september 2018? Så er der kun én ting at gøre; læs med her og bliv overbevist om hvorfor du IKKE må gå glip af Nordens største fredagsbar og idrætsdag!

Større og vildere

Nu er der ikke lang tid igen. Dagen som mange aarhusianske studerende har glædet sig til siden studiestart; den tilbagevendende begivenhed Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag (DSFI). Arrangementet i 2018 bliver om muligt endnu vildere end tidligere år, da medarbejdere nu også inviteres i anledning af universitetets 90-års fødselsdag.

 

En dag i sportens tegn

Selvom dagen er en berygtet idrætsdag, så frygt ej! Der er aktiviteter hvor alle kan være med, uanset niveau. Med hele syv sportsturneringer og masser af andre aktiviteter, som ølbowling, spisekonkurrence, flip cup og mange flere, er der noget for enhver type idrætsudøver.

Ølbowlingturneringen er uden tvivl hovedattraktionen ved dette event, og fungerer som samlingspunkt for tusindvis af studerende på tværs af studielinjer samt årgange.

Hvis du skynder dig at gå i gang med at øve nu, kan du stadig nå at vise dine medstuderende, hvem der er den sejeste inden for en selvvalgt disciplin.

Er du ikke den konkurrerende type? Så er der selvfølgelig også rig mulighed for at heppe på bedste cheerleader-manér. Vupti, så kan du vist ikke komme på flere idrætsrelaterede undskyldninger for ikke at møde op.

 

En dag fyldt med festivitas

DSFI har ikke tænkt sig at gå ned på musik. I år gæster flere kunstnere end nogensinde før, når universitetet opfører hele tre musikscener. Dette giver plads til flere stilarter samt en god blanding af artister, der helt sikkert kommer til at sparke gang i en af årets mest uforglemmelige heldagsfester.

Blandt nogle af de offentliggjorte navne finder vi FOOL, WhoMadeWho, Johnny Deluxe, Rosegold og Karl William. DSFI offentliggør fortsat artister, så hvis du ønsker at holde dig opdateret, så følg med på deres officielle Facebook-side.

 

Basketball, bajere og BLAK

Hele dagen står i fællesskabets tegn, det være sig under diverse holdsport, de mennesker man skåler sammen med eller de omkring sig man tager en svingom med, når musikken spiller op til dans.

Dette er begivenheden der får dig til at vende frygteligt tilbage år efter år, og du kan stole på at 90’års fødselsdagen bliver langt fra ”same procedure as every year”.

Så husk nu at få sat det kryds, og nu du er i gang, be’ til vejrguderne eller dans en lille solskinsdans.

 

Vi ses i universitetsparken!

Læs andre artikler