Ditlevsdal Bison Farm: Europas største bisonfarm

I Morud på Nordfyn ligger Europas største bisonfarm. Ditlevsdal Bison Farm er hjem for knap 400 amerikanske bisonokser, og siden 1993 har stedet været i rivende udvikling.

I dag kan det populære rejsemål tilbyde restaurant, gårdbutik, overnatning i præriehuse, guidede ture på bisonfarmen og meget mere for hele familien.

 

Om Ditlevsdal Bison Farm

Ditlevsdal Bison Farm er meget mere end en bisonfarm. Der bydes velkommen til en unik oplevelse i naturskønne omgivelser, hvor gæster har mulighed for at komme helt tæt på de mægtige amerikanske bisonokser på Nordfyns helt egen prærie.

Selvom dyrene er tonstunge og kan virke voldsomme, så er de amerikanske bisoner meget roligere end deres europæiske søskende, og derfor kan man komme på klos hold med traktoren. De guidede ture er spændende for både store og små og giver et unikt indblik i bisonernes hverdag. De dygtige guides fortæller højt og bredt om dyrenes historie og adfærd, og de legesyge dyr gør stort indtryk, hvad end de græsser i flokke på markerne eller støvbader i den bløde jord.

 

Restaurant hos Ditlevsdal

Restaurant Ditlevsdal er åben alle fredage året rundt og byder velkommen til et moderne steakhouse med bøffer fra nogle af de bedste kvæg i verden. Her er der lagt op til en helt unik atmosfære med udsyn til græssende bisonokser fra restaurantens skønne lokaler. Hos Ditlevsdal er der garanti for en totaloplevelse for madelskere af alle aldre.

Slip din indre cowboy løs i Ditlevsdals mange sjove udendørsaktiviteter inklusive bue- og pistolskydning, lassokast og en forhindringsbane. På forhindringsbanen er der fri leg, hvor de andre aktiviteter sammensættes til et program ud fra ønsker typisk med en varighed på 1½ time.

 

Overnatning blandt bisonokserne

Har I planer om overnatning, danner Ditlevsdal de perfekte rammer for en afslappet weekend med familien eller et romantisk getaway for to. De nybyggede præriehytter lader jer bo med frit skue over prærien og bisonokserne fra morgen til aften. For større grupper eller par, der ønsker en smule ekstra albuerum, er Bisonfarmerens Hus det perfekte valg. Det smukke hovedhus ligger i naturskønne omgivelser med kort afstand til prærien. Gæster kan også vælge en nat i de hyggelige shelters omringet af naturen og bisonflokken.

 

Stort udvalg i den hyggelige gårdbutik

I gårdbutikken kan gæster købe mange forskellige lækre udskæringer af bisonkød i kilovis, og den lokalproducerede Bison Beer er naturligvis også et must-have. Bisonkødet er særdeles fedtfattigt, mørt og kendt for at være velegnet til grillen. Du er garanteret et fantastisk stykke kød fra dyr opdrættet i Danmark og med dyrevelfærd sat utroligt højt.

Besøg Ditlevsdal Bison Farm og få en oplevelse i naturen uden lige! Læs mere og bestil din tur i dag lige her.

Læs også