Photographer: © Tine Uffelmann - VisitNordsjælland

De 5 bedste badehoteller på Sjælland

Blandt bølgende bakker, fjord, randmoræner og sandede kyster spirer Sjællands natur i et mesterværk af atmosfære og liv. Derfor er det ikke uden grund, at øens mange skønne badehoteller har vundet indpas blandt nordens bedste. Men med så mange skønne valgmuligheder er det nemt at stirre sig blind på det helt rette valg.

Derfor har vi samlet Sjællands bedste badehoteller, så du kan finde den ultimative weekendoplevelse.

 

Helenekilde Badehotel

Fra terrassen med udsigt over Kattegat inviteres der til ro og afkobling i hjemlige omgivelser hos Helenekilde Badehotel. Nyd solnedgangen til lyden af havets brusene bølger og lad dig forkæle med en afslappende massage eller opkvikkende yogatræning inden du fylder tallerkenen med lækre anretninger fra hotellets egen restaurant.

Badehotellet er nyligt renoveret med fokus på at bevare den unikke stemning og charme, der har været kendetegnet ved Helenekilde Badehotel siden 1904. Få meter fra værelset venter en af Danmarks bedste badestrande, der er skøn på alle sider af året.

 

Kurhotel Skodsborg

Kun 20 minutter fra København indbyder Kurhotel Skodsborg til weekendluksus eller et romantisk getaway i maleriske omgivelser. Under dit ophold får du adgang til privat strand med udsigt til den svenske kyst, dyb swimmingpool og et luksuriøst spaområde, der hører blandt nordens absolut bedste og mest avancerede spa- og wellnesscentre.

Kurhotel Skodsborg skruer selvforkælelsen helt til tops i eksklusive rammer, og med hele to restauranter er der lagt op til måltidsoplevelser i international topklasse.

 

Gilleleje Badehotel

Fra tredje og øverste etage på Gilleleje Badehotel rækker øjet helt over Øresund og videre til Sverige. Det kalkhvide hotel hviler smukt på en klint få meter fra vandkanten og står som kulisse for et weekendophold i romantisk idyl. Med nyligt opførte ferieboliger og strandværelser bydes der ind til dage med ro og tid til hinanden.

Wellnessopholdet fuldendes iklædt tyrkisk hamam under den korte tur ned til badeafdelingen, hvor der er rig mulighed for skønhedsbehandlinger, massage, jacuzzi og afslapning. I spisesalen fortsætter wellnesseventyret med a la carte menu inspireret af både det danske og franske køkken.

 

Skovshoved Hotel

Det hyggelige familiedrevne hotel i Charlottenlund ligger kun få minutter fra hovedstaden. Alligevel formår Skovshoved Hotel at tilbyde en fredfyldt oase væk fra hverdagens stress. Her er man tæt på skov, strand og hav, og bag den kalkmalede facade bliver gæster mødt med varme omgivelser i 22 atmosfæriske værelser.

Selvom hotellet efterhånden for længst har rundet 100 år, så er det et lysende eksempel på, at man godt kan være moderne samtidigt med, at man er familiær og personlig. En af de nyeste tilføjelser er hotellets egen restaurant, hvor der serveres retter fra det europæiske køkken med fokus på lokale og økologiske råvarer.

 

Marienlyst Strandhotel

Når man træder ind gennem indgangen i den smukke hotelbygning, mærker man med det samme den unikke atmosfære, der igennem tiden har tiltrukket både konger og fyrster fra hele verden.

Udover Øresund er der udsigt til et eksklusivt ophold i et 1.600 kvm stort spaområde med blandt andet opvarmede bassiner, badstue, strandsauna, behandlinger og solterrasse.

Marienlyst Strandhotel har hele 2 spisesteder, hvor gæster kan dykke ned i nogle af de største madoplevelser fra det nordiske og internationale køkken. Her er der fokus på lokale og bæredygtige sæsonråvarer i både brasserie og restaurant.

Læs også