Photographer: © Lillebæltsbro (1935) - Anker Engelund. Photographer: Mitch Wiesinger

Bridgewalking på Lillebælt: Oplev Danmark fra en ny vinkel

Uanset om du er en turist på udkig efter en unik oplevelse, en lokal, der ønsker at se din hjemby fra en ny vinkel, eller en eventyrlysten sjæl, der søger efter det næste store eventyr, er bridgewalking på Lillebælt en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Så tag din vandrestav, bind dine snørebånd og forbered dig på en uforglemmelig rejse højt over vandet.

 

 

Den utrolige udsigt

Højde og frihed er to elementer, du vil opleve, når du tager turen 60 meter oppe i luften. Når du når toppen af broen, åbnes et panorama af udsigt ud over det vidunderlige danske landskab. Du kan se ud over både Fyn, Jylland og de omkringliggende øer. Det blå Lillebælt skærer sig vej mellem grønne kyster, og det er et syn, der vil tage vejret fra de fleste. Det er bestemt ikke for dem, der er bange for højder, men for dem, der tør, er belønningen enorm.

Deltagerne sikres med et dobbelt sikkerhedssystem. Før man begiver sig op på broen, gennemgår alle en sikkerhedsinstruktion, hvor man bliver udstyret med en specialudviklet sikkerhedssele. Herefter følger man guiden op i højderne, altid sikret til broen med en løbende sikkerhedslinje.

 

En historisk vandring

Udover at nyde udsigten er turen også en historisk vandring, hvor man kan lære mere om broens historie, dens konstruktion og betydning for området. Broen, der blev bygget i 1970, er en vigtig forbindelse mellem Jylland og Fyn, og har en lang og interessant historie.

En tur på Lillebælt broen er mere end bare en vandretur. Det er en mulighed for at opleve et stykke af Danmarks infrastruktur fra et nyt perspektiv, nyde naturen, og lære noget nyt.

Læs også